Mi a baj a gépemmel, ha 3 napja olyan lassú lett, hogy szinte nem is működik?
Figyelt kérdés
Vírusírtóztam,nem talált vírust.Avast-ot használok.Lemeztörezedettség mentesítettem is.Kb.10 perc mire bekapcsolódik,és csak egyetlen parancsnak engedelmeskedik egyszerre,ami hosszú percekbe telik,mire"felfogja".Semmilyen külső eszközt(cd,nyomtató,pentdrive)nem érzékel.És nem lehet kikapcsolni sem,csak gyors kikapcsolással ami még tovább rontja is.Bár újra fogom telepíteni a windowst,de egyenlőre csak a jövő hónapban tudom elvinni a szerelőhöz.Mi lehet a baja,elég régi gép,p3-as,de eddig tökéletesen működött.2011. nov. 15. 15:12
1/3 zeronibble válasza:
Szerintem túl sokminden indul automatikusan, ha szerencséd van. Milyen víruskergetővel gyötröd egyébként?
2/3 anonim válasza:
Első válaszolónak igaza van. De most nem tudom, hogyan lehet beállítani, hogy ne induljanak. Majd más megmondja.
3/3 zeronibble válasza:
Startup Control Panel néven megtalálja a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!