Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik SSD-t válasszam?

Melyik SSD-t válasszam?

Figyelt kérdés

Két versenyző jött számba nálam:

-LiteOn MU 3 120GB SATA-III 2.5 inch

-Kingston A400 120GB SATA-III 2.5 inch

A kettő gyakorlatilag ugyanabban az árkategóriában van és a specifikációik is szinte ugyanolyanok. A LiteOn SSD írási sebessége egy fokkal jobb, illetve az MTBF-je is nagyobb. De a különbség nagyjából ennyiben merül ki.

Személyes tapasztalatok is érdekelnének, ha vannak.

2017. máj. 30. 14:51
 1/3 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Én UV400-at használok.

A Kingston ezen SSD-i alsókategóriásak. Kevesebb ideig bírják, lassabbak. Az A400-ról nem tudom eldönteni ,hogy ez most egy még low budgetebb SSD vagy a következő generáció, vagy csak egy átnevezés. Alig vannak független tesztek róla. Én egyenlőre nem venném meg.

A LiteOn SSD-kről meg szinte még semmit sem hallottam.

Nagyon kell ssd?

Az adatának nincs ennyiért ssd-je?

2017. máj. 30. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Liteon SSD-ről én is most hallok először, meglep, hogy létezik még ez a márka. :) (Még annak idején képcsöves monitorom volt tőlük.)

Alzán van egyébként még Adata Sp 550 19k-ért, az nem játszik? Lekörözi mindkettőt.

2017. máj. 30. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Az Adata SP550-t eddig nem láttam. Köszi, hogy említetted. Az értékelések alapján tényleg jobb a másik kettőnél.
2017. máj. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!