Melyik vga-t válasszam?
Szeretnék összerakni egy low budget gamer gépet és nem tudok választani 2 vga között:Sapphire RX470 nitro+ 4GB,Gigabyte GTX1060G1 3GB.A konfig a következő lenne:
MSI B250M MORTAR
INTEL Pentium G4560
HyperX 2x4GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT
CORSAIR CX450M
SAMSUNG 250GB 850 EVO
KINGSTON 120GB SSDNow UV400
Corsair Spec-M2
Sok tesztet néztem, olvastam.A 1060 kicsit több fps-t produkál a legtöbb játékban viszont az RX470 4GB memóriával rendelkezik és támogatja a DX12-t ami lehet, hogy a jövőre való tekintettel jobban megérné.
Köszönöm a segítséget.
Had kérdezzem meg minek a 2db ssd? Low-budget gépbe ilyen drága ház? Ami mellesleg marha hangos lesz, tele van lyuggatva.
G4560 jó, mellé egy RX580 8GB (legolcsóbb pl. ez: [link] ) illetve 1x8gb corsair 2666 ram. A többit meg keretednek megfelelően belövöd.
Sokkal jobban járnál, ha kidobnád akár mindkét SSD-t, helyére menne egy WD Blue, és egy RX 480...
De nyilván fontos egy ilyen kategóriában az a pár másodperc pályák betöltése közben xD
Azért ez derék, játékra építesz budget gépet, és előbb spórolsz procin\vga n mint ssd n? Ssdnow amúgy is kerülendő, oka van annak hogy az a legolcsóbb.
Én 470 et vennék, de reálisan vannak beárazva, kb annyival drágább az 1060 3gb mint amennyivel gyorsabb. 3gb vram nem akkora probléma mint azt várná az ember, az nvidia textúratömörítése sokkal hatékonyabb, inkább olyan mintha 3.4-3.5 lenne amd ből, azon a pár száz megán meg itt már nem múlik semmi. Ahova kevés a 470 oda az 1060 is, ha már drágább kártyát vennék akkor 480\1060 6gb, a plusz 6-10% teljesítmény szerintem nem éri meg a felárat, érezhető különbség nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!