Melyik videokártyát válasszam?
2017. ápr. 28. 19:33
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Mármint úgy értve, nem nézem meg, hogy HA-n nem találtam, a többi oldalt meg nem fogom végignyáladzani.
5/10 anonim válasza:
#1 és 2 A 1050Ti rohadtul túl van árazva és nem is kifejezetten játékra van kitalálva!
Az rx460 kicsivel gyengébb de sokkal jobb az ér/érték aránya
Ha én mondanám meg mit vegyél én egy rx470 et választanék :)
6/10 anonim válasza:
Ez a 1050Ti pont jó árban is van, de 50K felett már valóban nem éri meg megvenni.
7/10 anonim válasza:
RX470-et mi?
A legolcsóbb 63 ezer de sebaj, kicsit lóg csak túl a kérdező keretén szerintem az eddigiek alapján, de én inkább az említett használt kártyákat javasolnám inkább.
8/10 anonim válasza:
A kérdés hogy milyen tápja van a kérdezőnek, azért az R9 290 fogyasztása elég nagy.
9/10 anonim válasza:
MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GB
GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB
10/10 anonim válasza:
a 2 kártya közül egyértelműen a GTX1050ti a nyerő.
Ha kell, tudok adni gtx1050ti 4gb KFA2 44000ft újonnan 2 év garral. Ha érdekel írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!