Nem működik a számítógépben a hang? (bonyolult)
Röviden:
A hangszórókat eladtam,és amíg nem veszek újat, szeretném hogy a monitoron keresztül működjön.Szóval eladtam a hangszórókat,és a gépet át helyeztem egy masik szobába.
Fogtam egy ilyen kábelt(nemtudomanevét) [link]
és az egyik végét a gépbe(zöld) másikat pedig a monitorba. De nem műküdik! Az ezközkezelőben azt írja hogy az illesztőprogramok frissek,és fel van teleítve a hangkártya. De a tálcát piros X van a hangerőszabályozónal,és azt írja hogy: nincs kimeneti ezköz telepítve.Gondoltam hogy a monitorban nem jó a hang ezért összekapcsoltam a telefonommal, és működik a hangot leadja!Próbáltam fülhallgatóval de semmi. Tegnap újrainstaláltam de nem segített.
Hangkártya csere is volt. Olyan mintha valami zárlat lenne :DD
Kép: [link]
Első: Írtam,hogy teszteltem a monitor. Elmagyarázom a kedvedért. A kábel egyik végét a telefonba,a másikat pedig a monitorba. Teszel a telefonodban zenét és a monitorban szól. Szóval a monitorban van hangfal és működik. De lehet hogy csak hülyeséget akartál írni..de nem volt vicces.
Második: Alaplap neve Gigabyte GA-X38-DS4
leszedtem a drivert is. : [link]
de semmi.
Ez a hiba a hangfrekvencia problémája, a különböző eszközöknek más a frekvenciája és nem működik jól a hang, vagy egyáltalán nincs.
Ezért le kell tölteni ilyen hangdekódoló programot, ami szintbe hozza, beállítva megfelelő hangfrekvenciával ismét lesz hang.
Ha találok ilyen progit, belinkelem.
Ez gigabytehoz való épp:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!