Számítógépvásárlás előtt állok, az alábbi konfigot raktam össze. Van amin változtatni kéne?
A konfiguráció:
Sharkoon VG4-W Green számítógépház
Chieftec 450W iARENA GPA-450B8 OEM tápegység
Asrock H110M-DGS alaplap
Intel Core i5-6500 BX80662I56500 processzor
Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMZ8GX3M1A1600C10 memória
Gigabyte GTX1060 6GB DDR5 GV-N1060IXOC-6GD videokártya
Kingston 120GB SUV400S37/120G SSD meghajtó
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Illetve úgy hallottam hogy a 6500-asnak jó a gyári hűtő (semmi overclocking), de ha nem akkor kérlek ajánljatok valami jót. A max összeg a konfigra 250.000 +/- 10E Ft
Illetve videokártya terén nem tudom az 1060-as vagy inkább az AMD 580-as kártyája legyen, csak félek hogy túlmelegszik. Korábban 2 AMD kártyám "halt meg", szerencsére még a garanciális időn belül, ezért is nehéz a választás, főleg hogy a tesztek alapján az AMD karija 5-10%-kal erősebb. Kérem akinek van bármely kártyája írjon hideget-meleget róla, mert érdekel mindkét oldal.
Micsoda aljas vagy, állandóan változtatod a véleményed, ahogy jössz rá, hogy amit korábban mondtál marhaság.
Utálom az ilyen semmihez nem értő kontárokat, idejönnek okoskodni aztán egy véget nem érő szófosás lenne az eredménye ha nekiállnék mindig az újabb és újabb reakcióját megkontrázni azzal, amit korábban írt.
Köszi, nem.
7-es hozzászólásod kitörölni nem tudod, akkor meg ne kezdj el itt ferdíteni mert mindenki látja hogy egy vadász vagy csak idekeveredtél oszt bakot lőttél. Húzz el.
"Amúgy a teljesítmény bármilyen márkájú a táp ,az 500W az 500W !"
Így. Nincs több mondanivalóm.
Van ilyen tápod és meg vagy elégedve? Mégis mivel? Hogy bekapcsolod és működik? Az nem rossz. Lehet 10 évig is elmegy.
Attól még a valószínűsége annak, hogy elromlik, sokkal nagyobb, mint pl. egy Be Quiet System Power 8 400W esetén, amin minden szükséges csatlakozó rajta van, csendes, 400W leadására képes és elfogadható minőségű alkatrészekkel (pl. kondenzátor) van szerelve.
Ez kb. a belépő, minőségi táp játékos gépbe.
De huye vok, elmondtam mi lesz erre beleállok egy "vitába".
Jó az a táp, NEKED. Pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!