Hogyan lehet a merevlemez-meghajtók sorrendjét változtatni?
Nemrég lecseréltem a Rendszer winchesteremet egy másikra. Nemes egyszerűséggel ugyanazt a kábelt használtam ami a levett winyón volt, így a Rendszer lemez maradt C, mint azelőtt. De a másik kettő merevlemezem sorrendje összekuszálódott. Volt egy 300 G körüli két partícióra bontva, ezek voltak D és E. Továbbá volt egy 500 G körüli, ez volt F. Na most a D az megmaradt D-nek, de ami eddig F volt az lett E, és a D másik fele (az eddigi E) lett F. Gyakorlatilag az egyik merevlemez a másik két partíciója közé csúszott, és baromira idegesít hogy nem tudom hogy nem tudom mi okozta ezt.
Amire én gondolok az talán az ha leveszem az 500 G-ásat (ami jelenleg E) és anélkül hagyom hogy felálljon a gép, akkor elvileg helyrecsúszna a mostani F. És ha utána visszaraknám az 500 G-ást, akkor az kerülne a végére, F-nek. De ez két szétszedéssel járna, amit ha lehet elkerülnék.
A beépített lemezkezelővel meg lehet változtatni a meghajtók betüjelét:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!