Processzor hiba lenne?
Sziasztok, vettem egy új processzort ami sokkal erősebb , mint a régi, de!
A BIOS-t frissítettem, és kicseréltem a procit. Új pasztát raktam rá, és nagyon erős a hűtőm nem gyári, mielőtt valaki azzal dobálózna, hogy túlmelegszik.
A probléma a következő:
Kicseréltem a procit, bekapcsolom és kikapcsol 3 másodperc múlva azonnal az egész gép.
Nos ezzel semmi gond, gondoltam csak poros a proci megtakrítottam, sikerült is, elindul a gép, kép bejön és megáll a windows töltésnél. Még a karikát sem hozzá elő, aminek forognia kell és csak áll. Újraindítottam, újratelepíteni sem tudom, ugyanis ott is csak áll és nem dolgozik vele a gép.
Processzor hiba?
Talán postázáskor hibásodott meg.
Nem,nyugi azért vigyáztam rá, picit se esett le, óvatos voltam minden percben. Most a régi processzor benne van, és úgy játszom megint.
Az alaplap biztos támogatja az új processzort?
Gyártó weboldalán általában van a támogatott processzorokról lista. (bár ha pl. Xeon-ra cserélted...)
Kicsit több infót. Milyen prociról milyenre? Alaplap? Táp?
Maga a konfig?
Regi G41M-VS2 alaplap, megnéztem mindent támogatja.
Xeonra cseréltem 4magos 3mzh sra, sajna telefonrolnem. Tudok linket küldeni es lassan megyek érettségire.
Sok sikert! ;)
Nem kellene hozzá más mikrokódú BIOS?
Nem tudom, linket kaptam letöltöm megpróbálom arrol frissíteni.
Egyebkent Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!