Ram bővítés után lefagy, bios ig nem jut a gép? Többi lent.
Figyelt kérdés
Egy IBM Express x3105 ör régi szerver. Bövítettem egy kingmax ddr2 es 512 mb os ram-al. Bővítés előtt 2db kingmax512mb és 1db samsung512mb volt benne.
Amikor bekapcsoltam újraindult, mielőtt végzett volna a bennne lévő memória kiszámításával. Ezt párszor eljátszotta.
Kivettem az ujonnan belerakott memóriát, akkor kijelezte, hogy 1,5 gb ram van benne de a 0,5mb cpu memórát már nem, kifagy a gép. Próbálkoztam BIOS resettel, stb. Próbáltam egyenként. Egyik kingmax memóriával sem indul, lefagy vagy újraindul, de a samsungossal megy mindegyik foglalatba. A 4edik kingmax tönkretette volna a maradék 2 memóriát?
2017. máj. 8. 21:45
1/3 anonim válasza:
Lehet nem kompatiblis a memória az alaplappal hiába új és hiába ddr2-es., én úgy tanultam, hogy ha esetleg más chip van, elő fordul hogy nem ismeri fel a memóriát/hibásnak érzékeli hiába hibátlan a memória modul. Gyak Vezetőnél is előfordult. Első sorban erre gyanakszom , másodsorban, lehetséges hogy rossz a memória.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez mind jó és szép, de amivel bövítettem, ugyanaz a modell, mint a másik 2. Meg ha kiveszem az 7jat, akkor sem műnködik a maradék 2 kingstone-al.
2017. máj. 9. 11:12
3/3 A kérdező kommentje:
Kinmax-el""
2017. máj. 9. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!