Ram bővítés után se kép se hang a gép indításnál?
A héten vettem egy Kingston KVR16N11S8/4 1600 Mhz 4gb ramot, amit szerettem volna az MSI P55M-GD41 alaplapomba beszerelni, két darab Kingmax 2gb-os ram mellé.
Ezt meg is tettem csak utána a gép indítás után nem érzékeli a monitort és nincs az induláskor hallható pittyegés sem. Valószínűleg a windows sem indul el. A Ramot jól helyeztem be ki is tisztítottam előtte a slotot. Ha kiveszem természetesen tökéletesen működik. Ötletek a megoldásra? Ezek alapján nem kompatibilisek? Vajon visszaváltják még a kereskedésben? Köszi előre is!

Hány MHz-n mennek a 2 GB-s ramok,mennyi a késleltetésük mert az új CL11.
A másik meg a lapod 1600 MHz-től csak OC-s memóriát kezel
Nem tudok eljutni addig, hogy futtassam a memória tesztet, mert ha be van rakva, abszolút semmi kép, hang..
Hát azt megmondom őszintén nem tudom milyen késleltetésű. Kingmax FLGE85F- B8MH9 MEIH DDR3-1600 2GB.
Ennyit látok rajta, ha ebből te megtudnád mondani, ez akkor fog kiderülni. :)
Kingston KVR16N11S8/4 OC-s?

A 4 gigás nem OC-s A 2 gigás igen. Próbáld kicseréltetni a 4Gb-t OC-re és CL9 késleltetésre és úgy mehet a többivel vagy válassz a kompatibilis listából.

Rendben, akkor ezzel tárgytalan a jövő, marad a visszaváltás.
Köszi szépen a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!