Összeállítottam egy olcsóbb gamer PC-t. Szeretnék véleményeket kérni, hogy kompatibilisak-e az alkatrészek, ill. , hogy jól fognak-e menni rajta a játékok. GTX 1050 TI, Intel Core G4560,8GB Ram?
Teljes konfig:
Intel Core G4560
Nvidia Geforce GTX 1050 TI
Kingston 8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB/8
ASRock H110M-HDS
Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
Sharkoon VG4-W
Chieftec iARENA 400W [80+] - OEM
GTA 5-öt és hasonló játékokat játszanék full HD felbontásban.
Itt az AIDA teszt h110+g4560+2400mhz ram
Hidd el nekem, hogy amit leírok az úgy van, 15 éve ezzel foglalkozom.
Én sem tudok mindent, csak azt szoktam leírni amit tapasztalok, meg amit a nagykeres szervízes barátomtól hallok, aki elég sok problémával találkozik.
Most csinálok egy h110 és egy b250 MSI mortar lappal szerelt gépet, mindkettő g4560 procival és futtatam szintetikus tesztet, 1% belül van a különbség azonos típusú rammal, gyakorlatilag semmi. Már fellelhető a piacon Asrock H110 rev3 lap, azon olyan bios van ami alapból beindul g4560 procival. Idáig csak egy helyen kaptam ilyen lapot, Kellytech-nél, a legtöbb helyen még az rev1 árulják, amin kell biost frissíteni.
A b250 igazi előnye a NVME SSD, én akkor javasolom a frágább lapot, ha ilyen SSD kerül bele, már megy lefelé az ára, ADATA egész jó áron kaptam és gyors, 2800 olvas és 1300 ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!