Normális ez a CPU mérés? Intel i5
Figyelt kérdés
Sziasztok! Megnéztem max. terhelés alatt mit lehet kihozni a prociból.
Ez igy szerintetek jó? Mondjuk azt nem értem hogy mehet fel 3,99 Ghz-re maximálisan, mikor a max elvileg 3,80GHz TUrbo móddal ami be is van kapcsolva.
Alaplapom: Gigabyte GA H61MA-d2v
Gyári hütövel használom a procit ahhoz képest sztem aza 65fok terhelésnél egészen jó, csak azt nem értem hogy mehet fel 3.99ghz-re :DD
Kép a tesztről:
2017. máj. 5. 12:06
1/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Gyakran a gyári programmal is túl lehet húzni a maxnál. Persze a gyári intelem hűtőbe nem bíznék. És amúgy is a gyártók direkt szoktak kicsit kevesebbet mondani hogy amit mondanak az biztos úgy legyen. Egyszóval ez tök normális, de ha nagyon húzód akkor ajánlom hogy vegyél normális hűtőt hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
nem szeretném huzni ez i sböven jó nekem, max késöbb egy normális hütövel
2017. máj. 5. 12:24
3/6 anonim válasza:
Mindig többet mondanak, mivel még az azonos típusú CPU-k sem adnak le azonos teljesítményt.
4/6 anonim válasza:
Valamilyen okból rosszul olvassa ki BIOS-t, néha előfordul ilyen. Melyik bios verzió van fenn?
5/6 A kérdező kommentje:
F4es bios van
2017. máj. 5. 18:54
6/6 Gábor_79 válasza:
Én is meglepődtem ugyanazzal a CPU foglalttal, mert nem húztam soha semmillyen hardverem órajelét. Szorzózáras i7-es. A szorzót felemeltem a lehető legnagyobbra. Lényeg az, hogy vígan megy [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!