Mire lehet elég a GTX1050Ti?
Sziasztok!
Egy GTX1050 ti,kb mire lesz majd elég 2-3 év múlva? Nem kell ide 4k-2k és társai,meg ultra high stba,csak menjen a gamma.
Mondjuk egy G4560 társaságában.
Nem sokra, ez a kombó jól kiegészíti egymást, de nem is egy nagy varázslat. Most nagyon jó vétel azoknak, akiknek nem igényük a 4K, minden ultra stb, de szeretnének normális beállítások mellett élvezhetően lag mentesen játszani. A mai játékokat még nagyjából max beállításokkal elviszik, de hogy a 2-3 év múlva megjelenő játékok esetében mi lesz, nem tudni. Nem tartom valószínűnek, hogy lowon akadozni fog, de szerintem medium fölé már nem nagyon fogod tudni húzni a játékokat, persze a brutál grafikájú AAA címekre gondolok most.
A proci jó vétel nagyon ár/érték arányban, az i3-as procikat nagyjából kiváltja, az i5 nem sokkal jobb ezzel a VGA-val, de az i7 már más kérdés. E mellé a VGA mellé nincs értelme jobb procit venni, mert nem lesz látványosan vagy érezhetően több FPS-ed.
Összegezve: Most még jó kombó, de később lehet már cserélni kell valamelyiket, leginkább mindkettőt.
Vannak akik hosszútávon terveznek, de vannak akik azt mondják, hogy a mában élünk, és nem 3-4-5 évre előre veszünk PC-t, mert addig változni fog a hardveripar is, meg a játékipar is. Tehát amit te most megveszel CPU-t, VGA-t, az lehet, hogy most még oké, vagy szuper jó, de jó eséllyel pár év (legyen 4-5) múlva a most szuper jó is már csak az okéba/elfogadhatóba fog tartozni.
Böngészd ezeket a videókat, kapsz egy képet arról, hogy mire képes ez a párosítás, és eltudod dönteni, hogy ez neked elég-e.
https://www.youtube.com/results?search_query=gtx+1050+ti+g4560
Nekem is ilyen kártyám van, és szerintem alap, hogy 2-3 évet bírjon, ha nincsenek irreálisan magas elvárások vele szemben. Ha belegondolunk, a 750Ti is 3 éves, de még el lehet vele játszogatni manapság is az új címekkel.
Hosszabb időre tervezni pedig VGA-nál úgysincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!