A lehető legolcsóbban CS:GO-ra,720p, high beállításokra egy pc?
Hidd el nekem. High beállítások mellet is lenne 200-300FPS-em, de nem teszem. Full LOW-on játszok és max AA van felnyomva 4x-re.
Egy meccs alatt, úgy se azt fogod nézni, hogy a játék milyen effekteket tol, hanem az ellenfél hol van. CSGO-ban a grafikai minőség csak egy harmadlagos pont. LOW-on is elég jó amúgy.
Újabb generációs celeronokkal sem lenne meg sajta a magasabb FPS. G1840-el próbálkoztam. Nem tetszett. Ha tuningoltam az iGPu-t sem lett sokkal jobb.
AMD APU-s gépet nézz inkább. Alaplap 13. Proci: AMD A8 20 körül. Ház táppal max 10. Vinyó 10. ram: 10 4gb.
Ennél lejjebb nincs. Van róla videó youtuben, hogy fullhd-ban fix 60fps. De lehet, hogy egy gyengébb APU is bírja.
Ja, csak mind az felett siklotok el, hogy 720p, hát annyit egy integráltnak lazán tudnia kell, de egy GT 730 számára sem komoly akadály ez a szint még :)
Kérdező: CS:GO-ra én feltétlen Intelt választanék, bár igaz, hogy 80 FPS egy erős A10 integráltjával is hozható. Az én összeállításom:
Merevlemez szerencsésebb, ha új:
Ház: Na itt maradjunk annyiban, hogy ATX legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!