Jó így ez a config? Elég a mai játékokhoz? Kb milyen beállításokra lenne elég? 720p-ben tudok csak játszani! és úgy kb meddig lenne elég?
a config :
Intel Core i3-4150 processzor
Asrock H81M-GL alaplap
Kingston 4GB DDR3 1600MHz KVR16LN11/4 memória
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Asus R9 280 3GB DDR5 R9280-DC2T-3GD5 videokártya
Sharkoon Vaya 4044951011728 fekete számítógép ház
FSP 460W FSP460-60HCN OEM tápegység
a keretem az 135 ezer foint lenne :D vagy max lehetne még fx 6300 egy Gigabyte 970A-DS3P alaplappal előre is köszönöm szépen !
"Intel a strapabírób.. Jó ez a konfig felbontástól függűen szerintem egy 1600*900-ba high-on mennének a mostani játékok"
Mi az hogy strapabíróbb?Fejtsd már ki légyszives.
Ha azt mondod erősebb,kevesebbet fogyaszt,kevésbé melegszik blablabla az oké,de mégis mi a túróért lenne strapabíróbb?
A 280 meg fullHD-n is high-on viszi a legtöbb játékot,nemhogy 720p-ben.
Táp valóban lehetne erősebb,például Corsair CX430W/CX500W vagy CM G500W esetleg XFX Pro 450W
Miért kell mindenhova Raidert ajánlani?
"Ezért megköveznek az AMD-ek"
én nem kövezlek meg :)
Tapasztaltam, hogy az AMD hiába olcsóbb, gyengébb az Intelnél.
Tavaly vettem új gépet, persze nem játékra akartam.
Előtte egy Core2Duo E4500-am volt
Gondoltam veszek egy négymagos AMD-t böngészni, filmet nézni, Photoshop-ot használni, filmet konvertálni.
Játékban akkor nem gondolkoztam.
Ezért vettem egy A10 5800K-t.
Nem rossz, de hiányzik belőle az a bizonyos "ugrás"...
Aztán kipróbáltam pár új játékot is vele alacsony felbontáson. Majd vettem egy FHD monitort. Teljesen le kellett volna mondanom az új játékokról.
De nem tettem, így hát vettem egy HD 7790-et , az A10-et míg még volt értéke gyorsan eladtam és vettem helyette egy 750K-t. Így még elvagyok egy darabig. De a következő gépem Intel lesz .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!