Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek a párom örülni...

Szerintetek a párom örülni fog ennek az ajándéknak?

Figyelt kérdés

A barátomnak ma lesz a születésnapja és korábban mindig emlegette, hogy ha lenne egy erősebb AMD-s gépe annak örülne A cpu-t meg az alaplapját akarta volna cserélni.

Én meg gondoltam , hogy akkor meglepem és vettem neki egy FX8350-es amd cpu-t és egy hozzátartozó kompatibilis alaplapot aminek a típusa: GIGABYTE GA-990X-Gaming. Munkába ma meséltem az egyik szaki gyereknek hogy mit sikerült venni és azt mondta, hogy ennél nagyobb baklövést nem tudott volna ember csinálni... Most mi a gond ? elavult dolgot vettem neki ?

Eddig ha jól tudom egy A10-es szintén amd-s cput használt valami R9 380 videokártyával.

Remélem tényleg hogy nem feleslegesen dobtam ki pénzt az ablakon :(

29/N

2017. ápr. 20. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Te nem vagy normalis. Ott irja, hogy egy amds-gepnek orulne. Erre fel te is kezded, hogy Intel ? Hol irja le a kerdezo, hogy INTELT szertne venni ? Sehol. Javaslom olvasd el addig amig nem erted meg. Nem kell intel mivel a baratja AMD gepnek orulne! Te gondolom egy AMD alaplapba beraknad az intel-s procit ugye ? Gratulalok, inkabb kussoltal volna. Itt is ugyan az a szinvonal mint a masik forum oldalon. Volt egy hasonlo kerdes..erre fel az ilyen mint te oda irja, hogy nem jo az AMD intelt vegyel. Mi van veletek ember ? Egy normalis kerdesre nem tudtok valaszt adni....Jol van latom erted...de, hogy erted ;)
2017. ápr. 21. 12:24
 12/15 P.O.C. ***** válasza:

Azért esik a fórumok színvonala, mert mindig van egy ilyen megmondóember, mint te, aki hülyeségeket ajánl. Képtelen vagy megérteni, hogy hülyeség AM3+ -ba pénzt fektetni. OK, AMD -st "szeretne", de ha egyszer H-Ü-L-Y-E-S-É-G! És egy szóval sem írt semmit, hogy az Intel teljes mértékbe ki van zárva. Meg sem említette az Intel szót.

De fölösleges itt túráztatni magunkat ezért, mert a kérdés csak kitaláció, totál kamu, de ezt is leírtam már egyszer.

2017. ápr. 21. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Olvasni tudsz e te nagy okos ? Ha igen akkor olvasd el amit itt irtam #9. Latod hulyeseget tudsz irni de olvasni azt nem. En voltam a #2 hsz. Annyira sotet vagy. A valo eletben is igy alsz hozza mindenhez. Mielott irsz valamit vagy olyan dolgot allitasz amit nem is irtam...nez egyszer utana. Nem figyelsz amit irok. Mesz a fejed utad. Buta vagy ;) Innen latszik, hogy egy olyan emberrel beszelgetek aki ase tudja mirol beszel, nem ert hozza. Innentol en befejeztem, bal*aszokkal nem beszelgetek.
2017. ápr. 21. 22:41
 14/15 Trevor. ***** válasza:

Ha nincs észérv, jön a személyeskedés...

Ezzel csak magadat égeted.

2017. ápr. 25. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz olvasni, ezzel csak magadat jaratod le meg a szuleidet. Te nem figyelsz ram. Nah mindegy...varok meg egy kicsit, hatha rajosz magadtol is.
2017. ápr. 25. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!