Szerintetek a párom örülni fog ennek az ajándéknak?
A barátomnak ma lesz a születésnapja és korábban mindig emlegette, hogy ha lenne egy erősebb AMD-s gépe annak örülne A cpu-t meg az alaplapját akarta volna cserélni.
Én meg gondoltam , hogy akkor meglepem és vettem neki egy FX8350-es amd cpu-t és egy hozzátartozó kompatibilis alaplapot aminek a típusa: GIGABYTE GA-990X-Gaming. Munkába ma meséltem az egyik szaki gyereknek hogy mit sikerült venni és azt mondta, hogy ennél nagyobb baklövést nem tudott volna ember csinálni... Most mi a gond ? elavult dolgot vettem neki ?
Eddig ha jól tudom egy A10-es szintén amd-s cput használt valami R9 380 videokártyával.
Remélem tényleg hogy nem feleslegesen dobtam ki pénzt az ablakon :(
29/N
KAMU VESZÉLY!
Volt már egyszer, egy hasonló kérdés ugyan ezzel a tartalommal. Sőt furcsa mód a "barátja" is írt már ide, hogy megkapta a processzort, de nem ezt szerette volna, de nem akarja megsérteni, bla, bla.
Csak tudnám mi értelme van így túráztatni itt az embereket. Jó elunhatta magát, az biztos.
Szerintem kamu.
A lényeg hogy elavult dolgot vettél neki, mintha vettél volna neki egy V8-as autót ami eszik 10 litert garázsban de nem viszi a 120-at.
#7. Latom jo barom vagy. Hiaba irom le neked, hogy olvasd el...vagy annyiszor olvasd el amig megerted. Meg az agyad mose fogta fel, hogy a kerdezo csakis AMD-ben gondolkozik ennyire szanalmas gyerek vagy ? Letszives ird le nekem, hogy a kerdezo hol irta le, hogy intel procit szeretne vasarolni ?
#2/#5#6 voltam.
#9: Szerintem meg pont hogy neked vannak gondjaid a szövegértéssel. Összegolalaom neked: A kérdés nem arról szól, hogy csak AMD -t szeretne venni, hanem arról, hogy már MEGVETTE (múlt időben!) és emiatt bűntudata van miatta, hogy esetleg rosszul döntött. A egy büdös szóval se említi sehol, hogy elzárkózik az Inteltől.
És igen, nyilvánvalóan rosszul döntött, hogy egy elavult 6. éves technológiába ölte a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!