Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek a párom örülni...

Szerintetek a párom örülni fog ennek az ajándéknak?

Figyelt kérdés

A barátomnak ma lesz a születésnapja és korábban mindig emlegette, hogy ha lenne egy erősebb AMD-s gépe annak örülne A cpu-t meg az alaplapját akarta volna cserélni.

Én meg gondoltam , hogy akkor meglepem és vettem neki egy FX8350-es amd cpu-t és egy hozzátartozó kompatibilis alaplapot aminek a típusa: GIGABYTE GA-990X-Gaming. Munkába ma meséltem az egyik szaki gyereknek hogy mit sikerült venni és azt mondta, hogy ennél nagyobb baklövést nem tudott volna ember csinálni... Most mi a gond ? elavult dolgot vettem neki ?

Eddig ha jól tudom egy A10-es szintén amd-s cput használt valami R9 380 videokártyával.

Remélem tényleg hogy nem feleslegesen dobtam ki pénzt az ablakon :(

29/N

2017. ápr. 20. 12:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát nem biztos, hogy sokkal jobbat vettél neki ahhoz tudni kellene melyik A10-es van neki. Egy új Ryzennek jobban örülne valószínűleg :D de azok dupla ennyibe kerülnek. Előtte kellett volna megkérdezned valakit aki jobban ért hozzá.
2017. ápr. 20. 12:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Reszvetem :(...az fx szeriaknak annyi... nem megbantani akarlak...tudom jot akarsz. Van ez az Amd Ryzen...<3 nah az tok dogos =)) Pl van olyan a Ryzenbol, hogy 4 mag 8 szal...<3 feler egy intel i7 procihoz...igaz igy lesz egy csokkentett orajelu i7-es de akkor is ...van amelyiknek ledes a hutese :D
2017. ápr. 20. 12:45
 3/15 P.O.C. ***** válasza:

KAMU VESZÉLY!

Volt már egyszer, egy hasonló kérdés ugyan ezzel a tartalommal. Sőt furcsa mód a "barátja" is írt már ide, hogy megkapta a processzort, de nem ezt szerette volna, de nem akarja megsérteni, bla, bla.

Csak tudnám mi értelme van így túráztatni itt az embereket. Jó elunhatta magát, az biztos.

2017. ápr. 20. 12:58
 4/15 Trevor. ***** válasza:
El kell, hogy szomorítsalak. Egy Ivy Bridge i5 is sokkal jobban megéri, mint az FX.
2017. ápr. 20. 13:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Hat figyelj...nem tudom igaz-e amit #3 irt. Ha meg nem lepted meg...akkor vidd vissza es kerdezd meg ott valakit, hogy melyiket erdemes valasztani...szoval melyik jobb igy amd-n belul. De szerintem a Ryzen-t fogja javasolni...most draga inkabb az alaplapok dragak...:( ugy nyar vegere penztarca barat lesz :D
2017. ápr. 20. 13:02
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
#4 Nah meg egyszer futas neki a kerdesnek. Ennek az intelnek semmi koze. Meg egyszer javaslom olvasd el...csak vitat szursz..tudjuk amd vs nvidia, intel vs mad...bla bla bla mar unom. A kerdesre valaszolj...nem kell ide okoska.
2017. ápr. 20. 13:03
 7/15 Trevor. ***** válasza:
#6 Mit nem vagy képes azon megérteni, hogy nem ér meg FX-re építeni? Ha AMD kell, ott a Ryzen. Ha Intel, akkor Kaby Lake. Ha te tényekből vitát akarsz indítani, az csak tád vall.
2017. ápr. 20. 13:10
 8/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Szerintem kamu.

A lényeg hogy elavult dolgot vettél neki, mintha vettél volna neki egy V8-as autót ami eszik 10 litert garázsban de nem viszi a 120-at.

2017. ápr. 20. 15:43
 9/15 anonim ***** válasza:

#7. Latom jo barom vagy. Hiaba irom le neked, hogy olvasd el...vagy annyiszor olvasd el amig megerted. Meg az agyad mose fogta fel, hogy a kerdezo csakis AMD-ben gondolkozik ennyire szanalmas gyerek vagy ? Letszives ird le nekem, hogy a kerdezo hol irta le, hogy intel procit szeretne vasarolni ?

#2/#5#6 voltam.

2017. ápr. 20. 23:04
 10/15 P.O.C. ***** válasza:

#9: Szerintem meg pont hogy neked vannak gondjaid a szövegértéssel. Összegolalaom neked: A kérdés nem arról szól, hogy csak AMD -t szeretne venni, hanem arról, hogy már MEGVETTE (múlt időben!) és emiatt bűntudata van miatta, hogy esetleg rosszul döntött. A egy büdös szóval se említi sehol, hogy elzárkózik az Inteltől.

És igen, nyilvánvalóan rosszul döntött, hogy egy elavult 6. éves technológiába ölte a pénzt.

2017. ápr. 21. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!