A DVD írómat nem ismeri fel a gép (nemlátja) minden kábelt próbáltam és igen minden be van dugva. Megoldás?
Figyelt kérdés
Ezzel az a gond hogy nemrég vettem 2 hónap garancia és már lejárt. De tudom ez nem a dvd író hibálya mert multkor amikor volt hogy 3x telepítettem újra a gépet vele eggyütt települt azóta próbálkoztam a többi kábel kombinácíóval de semmi ezért visszadugtam. Bios -ban sem látja sehol egyébként Optiarc dvd rw ad-7203a. Letöltöttem hozzá firmware -t és az se látja ha valami driver van hozzá akkor az jólenne vagy ha más megoldás lenne hozzá az mégjobb. A válaszokat előre is köszönöm!!!2010. máj. 13. 20:58
1/3 anonim válasza:
próbáld ki másik gépen
milyen oprendszer van?
2/3 A kérdező kommentje:
Másikba jó. Mert plug and play vagyis dugd be és játsz szóval...
Op.: Windows xp professional a másik amibe próbáltuk az is ez volt.
2010. máj. 14. 16:32
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam azt a lapos kábelt kell bedugni ami a HDD (winchester) be is van.
2010. máj. 14. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!