A gépem hárdverhibás és dobta be a kékképernyőt. Próbáltam újratenni a Windowsomat de nem ment mert 41 % mindig kiakadt. Hogy oldjam meg hogy a gepem menjen ujra?
A hardverhiba az nem szoftverhiba, Te pedig azt próbálod újrarakni.
Kérdésben a válasz: küszöböld ki a hardverhibát és menni fog.
Futtasd pendriveról a MEMTEST86-ot, felderíti a RAM hibákat.
Ez a progi op. rendszer futtatása nélkül (a sajátját persze odateszi) végzi a dolgát.
Futtathatsz winchester tesztet és így tovább..
Én nemrég pendrivról futtattam LiveLinuxot, mert nem jöttem rá milyen hardverbaja van.. Az futott, más baj volt.
Melyiket?
De végül is mindegy, mert csak úgy feltéve nem megy, ahhoz kell egy segédprogram, amelyet futtatva, azzal felírva a pendrivera, bootolhatóvá (önindulóvá) teszi....
Hol írtam, hogy DOS parancsok kellenek hozzá?
Pont azt írtam, hogy op.rendszer nélkül megy, a DOS pedig már egy op. rendszer. Tessék olvasni és érteni!
Ezt keresd! (nekem 1/2 napomba került, amig összejött):
memtest86+-4.20.USB.installer.zip
Oprendszer nélkül semmi sem megy.
ma 14:59-nek..
Olvasd csak mit írtam az első hozzászólásban'
"Ez a progi op. rendszer futtatása nélkül (a sajátját persze odateszi) végzi a dolgát"
Ez gondolom elég világos nem, miért ismételgessem magam.
Azon vitatkozhatsz, hogy a MEMTESZT-et futtató progi op.rendszer vagy sem... Én nem tekintettem annak...
Kérdezőnek: nem tudom mit hogy csináltál, én ha ezzel indítok, bekapcsolom a gépet és hátrateszem a kezem..
MInden továbbit megcsinál,
úgyhogy passz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!