Monitornál nincs kép?
Sziasztok. Próbálkoztam ma összekötni a régi xps vasat a tv-vel. Sajnos nem sikerült, a tvn semmi nem jelenik meg. Próbálkoztam tovább, és sikerült elállítanom,úgy, hogy a monitorom azt írta nincs jel. Kihúztam a kábelt amivel a tvt akartam összekötni, majd restartoltam a gépet. A monitor bekapcsolt, elkezdte betölteni az xpt, amikor a csík végigmegy, akkor a monitoron"no signal". Gondolom valami olyasmit sikerült beállítanom, hogy a másik monitoron jelenítse meg az asztalt. Ezt valahogy vissza tudnán állíttani? A biosba be tudok lépni.
Köszönöm a választ.
TV modell?
Monitor modell?
A beállítási menüről kaphatnék képeket?
A tv valami régi philips, a monitor valami gerikom.
Nem használom ezt a gépet, csak gondoltam megpróbálom.
Milyen beállításról adjak képet? A bisrol?
Csak sajnos az xp betöltéséig jutok, szóval csak a biosrol tudok képet küldeni maximum.
Köszönöm szépen a választ. Hogy engedélyezzem? Amikor behozatom azt a menüt, hogy normál indítás, lassú indítás, stb stb..
Ott melyiket válasszam? Xpnél itt nem találok olyat, hogy enable vga-mode.
Pedig ott kell annak lenni.
Nálad a Boot-Menu is F8-ra jön be, - ez kicsit bezavar.
Amint túlléped, újra nyomogasd az F8-at és a megjelenő menüben válaszd a VGA-módot:
Ami nálad megjelent, az hiba esetén is megjelenik. (ki is írta fent, hogy a Windows-t nem sikerült betölteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!