Miért nincs hang a windows 7-en? (lent)
nincs hang a Win7-en már az illesztő progit frissítettem, drivert töltöttem le, telepítettem de semmi továbbá is a kis piros x jelenik meg a hangnál és nem tudom mit csináljak.
illesztőprogram neve: AMD high definition audio device
amikor frissítettem semmi nem változott. mit tegyek?
Két lehetőség van.
1.Bekrepált a hangkártya
2.Rossz drivert töltöttél le (hogyha integrált akkor az alap gyártójának honlapjáról töltsd le az alaplapod típusához megfelelőt)
Az AMd high definition audio device az a videokártyádban levő HDMI audió. Ennek a drivere a videokártya driverrel van együtt csomagolva.
Ha nem a HDMI hangot használod, akkor a hangkártyád driverét kell felrakni. Ez az esetek 99,999999999999999999999999%-ában Realtek drivert jelent, de nézd meg, milyen hang van az alaplapodra integrálva.
A 3 leírta a lényeget.
valószínűleg 2 hangkártya van a gépedben egy VGA digitális kimenete, egy pedig az alaplapi analóg/digitális.
Ha az eszközkezelőben mindkét hangeszköz látszik és telepítve van, akkor a Vezérlőpult/hangok menűpontban kijelölöd hogy lejátszáshoz melyik eszköz legyen az alapértelmezett és akkor a probléma megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!