Full HD monitornál kb fél méterről nézve csunya a képe ha csak vga kábelel köthetö öszze a géppel mert hdmi és dvi bemenet nincs rajta?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 16:58
1/7 anonim válasza:
Eléggé. Homályos egy kicsit. DVI-vel ugyanaz tűéles.
2/7 anonim válasza:
Én is így használom és nem csúnya-sőtt nem láttam különbséget sem hdmi sem dvi bekötésnél.(lg flatron w2353v)
Szerintem videokari beállítási(driver?)problémád lehet vagy monitor.
3/7 anonim válasza:
Akárki akármit mond, az igazság az, hogy csak képelemző szoftverekkel lehet kimutatni a különbséget a D-SUB és a DVI vagy HDMI között. Vagyis gyakorlatilag semmivel sem lesz rosszabb a kép.
4/7 A kérdező kommentje:
igen az megnyugtató! tudnátok valami ilyesmi tesztet linkelni vagy valamit ami ehhez kapcsolodik?
2012. ápr. 17. 17:43
5/7 anonim válasza:
Még egy kérdés? ha nincs hdmi és dvi bemenet akkor " Eléggé. Homályos egy kicsit. DVI-vel ugyanaz tűéles."ezt hogyan csináltad?
6/7 anonim válasza:
Nekem van a monitoromon D-Sub és DVI is (Samsung 2243SW). A videokártyán meg két kimenet van, mindkettőn rá van kötve a monitorra, és klónozva van (Radeon 6850, Win7). Egy gombnyomás a váltás a két megjelenítés között. Látható a különbség. Még a nem natív 1280x1024-en is szebb a D-Sub képe, mint fullHD-ban. Eredeti monitorkábel, a kártyához (Sapphire) kapott DVI->D-Sub átalakító. Igen, az "Auto" gomb használata után is. Egyszerűen ez a felbontás már túl van a D-Sub határán.
7/7 A kérdező kommentje:
"Még a nem natív 1280x1024-en is szebb a D-Sub képe, mint fullHD-ban"
meghazutolod magad xD
ha jól tom a d-sub a vga kábel xD
2012. ápr. 17. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!