Az baj ha egy monitor Full HD felbontásra képes de csak vga bemenet van rajta?
Figyelt kérdés
Csúnyább lesz így a megjelintése sokkal mint egy DVI vagy HDMI esetén?2012. ápr. 15. 11:43
1/4 anonim válasza:
Nem,a vga kábel tudja ezt a felbontást.
2/4 anonim válasza:
VAN látható különbség a D-Sub és a DVI(vagy HDMI) között. Direkt rákötöttem úgy a monitoromat a gépre, hogy klónoztam a két képernyőt, és ha váltok, sokkal élesebbnek látszik a DVI-s kép, mint a D-Sub. Samsung monitorról van szó, ami azért minőséget jelent. Tehát ha van lehetőség, akkor én mindenképpen a DVI (vagy HDMI) csatlakozósat ajánlanám.
3/4 anonim válasza:
A felbontást tudja igen. De mivel a VGA egy analóg csatlakozó a DVI pedig egy digitális, így lesznek minőségbeli különbségek. Ezeket lehet, hogy nem fogod észrevenni otthoni használat során.
Viszont ha most veszel monitort akkor csak olyat vegyél ami minimum DVI csatakozóval is rendelkezik.
4/4 anonim válasza:
Csúnyább lesz, és szemmel láthatólag. A HD felbontás csak mutatóban van, valójában a kép jóval homályosabb annál, hogy ezt a felbontást indokolttá tegye.
Ne vegyél olyan monitort, amin nincs digitális bemenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!