SSHD 8 GBnál több cache-el? Akár laptop akár asztali verzió
és nem ne kezdjük a mantrát hogy "oprendszer az ssd-re adatok a hdd-re" mert ultrabook. itt csak 1 hdd hely van és csók.
a 256 vagy akár 408-as ssd meg lótúró nem tárhely. mondjuk helyből 2 TB kéne alsó hangon.
Akkor így jártál. Egyébként van olyan ultrabook amibe lehet rakni külön SSD(m2 vagy msata), mi a pontos típusa.
Az SSHD egy kényszermegoldás, csak akkor szoktam javasolni ha nincs más megoldás, de nem egy jó megoldás.
"Az SSHD egy kényszermegoldás, csak akkor szoktam javasolni ha nincs más megoldás,"
Így van. És ez itt kérem épp az az eset amikor nincs más megoldás. Ez kérlek a klasszikus kényszerszitu.
Szerintem az SSHD pont ide jó megoldás, erre találták ki. Kompromisszumos, de jó megoldás is lehet (régebben volt egy prohardveres teszt, ami alapján egyébként nem tűnt ez olyan borzalmas kompromisszumnak). Ettől függetlenül nem volt személyesen szerencsém ilyen meghajtókhoz és mivel viszonylag szűk réteget érintett (ami egyre szűkül), nem nagyon terjedtek el (gondolom a fejlesztésekkel sem foglalkoznak).
Ahogyan most keresgéltem elvileg vannak nagyobb SSD résszel rendelkező SSHD-k, de azok HDD kapacitása általában kicsi (1TB körül). Olyat nem találtam amiben van legalább 2TB HDD meg 16GB SSD rész. :(
Én találtam már időközben 2 TB 32 GB cache verziót.
De az ára is olyan.
mi a gép pontos típusa, mert arra még nem válaszoltál?
van olyan ultra book, ami mini pcie csatis képes ssd fogadni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!