Asztali gép vagy laptop?
Üdv!
Mielőtt válaszolnál, kérlek ezt olvasd el hogy jobban átlásd a helyzetem.
Szóval venni szeretnék egy új gépet de eléggé nagy dilemmába vagyok. Nos, én nem vagyok akkora gamer. Leggyakrabban a PAYDAYA2-vel szoktam játszani és azon kívül mással nem is igazán. Inkább videókat szoktam nézni, zenét hallgatni meg ilyesmit. Csak az egyetlen baj hogy 30fps-el viszi a játékot -.- . Na szóval ezért akarok új gépet. És azon gondolkozok hogy most vegyek e egy asztali gépet (ami jóval drágább lenne, de ismerőseim szerint megérni) vagy maradjak a laptopnál csak vegyek egy fokkal jobbat.
Tudod az a kérdés, hogy hány Ft-ot szánnál rá? Laptopra meg asztali gépre?
Egy játék miatt kár asztali PC-t építeni, ha netán megszoktad a mobilitást, meg hogy nem foglal sok helyet a laptop. Viszont tény, hogy asztali géppel olcsóbban kilehet jönni, mint laptoppal.
De lehet mondok egy vadabbat, ha tényleg nem játszol mással, nem is tervezel mással játszani, akkor vegyél egy használt Xbox 360-at, vedd meg a Payday 2-t rá, és kész. Ez a legolcsóbb útja annak, hogy normálisan tudjál játszani a játékkal.
Mert egy laptop, amin normálisan tudsz játszani, az 150.000 Ft környékén kezdődik. 6-8GB RAM minimum, dedikált VGA, stb. Viszont használt Xbox + a játék nem lenne több 40-50 ezer Ft-nál. Hardveraprón jobbnál jobb ajánlatok vannak.
Oh, oké akkor így más a helyzet. :D
Azért köszi a válaszokat srácok, meg is próbálok össze dobni egy konfigot, rossz már úgyse sülhet ki belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!