3D Nyomtató házilag? Hogyan?
Üdv mindenkinek! Szeretnék belekóstolni a 3D nyomtatás világába,de elsősorban építenék magamnak egyet.Szerencsémre a haverom elvállalta a hozzá tartozó elemek nyomtatását,a kérdés már csak az,milyet építsek?
Olyat keresek ami nem túl drága,mégsem nyomtat túlzottan pontatlanul.Én erre gondoltam: [link]
Sok munka lesz vele, na meg ingyen se lesz. A műanyag alkatrészekhez kell anyag, ami kerül valamibe, és amint látom, ezen sok műanyag van. Kellenek stepper motorok. Kell egy vezérlő egység. Azt össze kell valahogy hozni egymással. Kell egy hot end. Meg egy extruder. Na meg egy bed. Ja és tápegység. Na a lényeg: nem lenne ingyen, 130-150€-ra tippelném a költségeket.
Szóval amit ajánlok:
1: verd ki ezt a fejedből
2: Aliexpressről német raktárról rendelj egy Creality3D Ender 3-mat 180-200€-ért.
3: rakd össze, és használd boldogan.
Elégedett leszel vele, míg egy ilyen sufni nyomtató sosem fog ugyanolyan minőségben nyomtatni.
Most néztem, 300$-t ír az ipse, hogy kb annyiba jön mindennel.
Tényleg inkább az Ender 3, vagy Ender 3 Pro. Vagy az Ender 5. Esetleg a CR 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!