Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A HP Deskjet F2280 nyomtató...

A HP Deskjet F2280 nyomtató patronjai tölthetőek házilag?

Figyelt kérdés

Üdv!

A kérdés adott. A színes patron azt hiszem, hogy C6658AE , a fekete típusát nem tudom. Kérlek mondjátok el a tapasztalataitokat is.

Milyen tintát érdemes használni..?

2011. jún. 23. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

NEM érdemes töltögetni

:)

Van után gyártott kb 3000 FT

2011. jún. 25. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:

A HP Dj F2280 Kellékei:

HP C6658A [Ph] #No.58 tintapatron (Photo Fekete LightCyan LightMagenta)400 oldal (125 oldal fotó) 5% lefedettség mellett,17ml

HP C9351A [BK] #No.21 tintapatron (Fekete, 150 oldal, 5ml)

HP C9352A [Col]#No.22 tintapatron (Tricolor138 oldal, 5ml)

Na tehát , a kérdés az : mire szeretnéd használni?

Az 58-ast kizárólag fotó nyomtatásra ajánlom, viszont abból csak eredetit, mivel ebben az esetben a minőségre helyeződik a hangsúly. Általános felhasználásra csak a 21-es fekete, ill. a 22-es trikolor patron a jó választás, ilyennel én is tudok szolgálni jó áron.

2011. jún. 26. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Üdv!

Hát kellene mindenre, fotóra is,és inkább fotóra. VIszont azt nem értem, hogy miért LIGHT magenta..? Mi az a light? Rosszabb minőség, vagy világosabb?? Amúgy nem annyira kritikus szerintem a minőség, mert pl eredeti HP patronnalis olyan pocsék minőségben nyomtat fotót (mondjuk egy Canon IP4200-hoz képest), hogy eszémletlen.

Mennyi lenne az a jó ár, és kb. hány darab 10×15 -ös fotóhoz lenne elég? Árat kérek privátban, és hogy utángyárott-e meg a többi infót.

2011. jún. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!