Jó lesz játékra ez a proci? Többi lent.
Figyelt kérdés
Most vettem egy alaplapot amiben 8 giga ram van, es egy Phenom x6 1090T processzor, youtuben neztem rola videokat es az uj jatekokat is siman viszi, pedig nem mai darab, mi a velemenyetek rola?2017. ápr. 11. 22:01
1/12 anonim válasza:
Hát attól függ, mennyit fizettél érte. Nagyjából egy mai 2 szálas Intellel van egy szinten.
2/12 A kérdező kommentje:
Ne volt tul draga, de meglepodtem rajta hogy elviszi a forza horizon 3-at is peldaul siman :) Meg meg sorolhatnam az ujabbnal ujabb jatekokat :) Csak a ti velemenyetek is erdekel, hogy mik a tapasztalataitok errol a procirol :)
2017. ápr. 11. 22:51
3/12 anonim válasza:
Anno nagy álmom volt, de most a 'Retro Gamer' konfigom építésénél is elgondolkodtam rajta. Viszont tök jó áron találtam i7 860-as félkonfigot, így egyértelműen az i7 mellett döntöttem. Battlefield 1-ben sajnos eléggé harmatos teljesítményt nyújt az X6, ami számomra nagy probléma lett volna.
4/12 A kérdező kommentje:
De akkor osszessegeben jo processzor ez nem? :)
2017. ápr. 11. 23:03
5/12 anonim válasza:
Meglátszik már sok helyen az öreg architektúra, de azért még teljesen vállalható teljesítményt tud felmutatni. Tuningolni viszont nagyon ajánlott, sőt, vétek alapórajelen használni.
6/12 anonim válasza:
Egyébként ha szabad kérdeznem, milyen az alaplap, és mennyibe került ez a félkonfig?
7/12 A kérdező kommentje:
Van rajta valami turbo moode gyarilag csak nem.tudom hogy az magatol kapcsol e be ha kevesnek erzi magat vagy manualisan kell-e... Mert akkor 3.2-rol felmegy 3.6ghz-re
2017. ápr. 11. 23:13
8/12 A kérdező kommentje:
Irtam privatot
2017. ápr. 11. 23:15
9/12 anonim válasza:
Hogy számítana jónak egy 7 éves processzor, legyen bármilyen is?? Bőven fejlődik annyit a technológia hogy ennyi idő múlva legfeljebb nagyon komoly kompromisszumokkal legyen használható bármelyik hardver. Átlag fps nem olyan vészes, minimumok borzalmasak, ha "simán" vinné az új játékokat akkor senki sem venne 110 ért 7700k t(ami megjegyzem szintén nem teljesít úgy ahogy az ember elvárná).
10/12 A kérdező kommentje:
Nezd meg nyugodtan....
2017. ápr. 12. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!