Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVIDIA GTX 960M,970M vagy...

NVIDIA GTX 960M,970M vagy 1050TI? Továbbtanulás előtt állok. Gépészmérnökként fogok jövőre tanulni és tervezés (CAD-CAM) irányban. Ehhez keresek megfelelő laptopot, ami jó pár évig laptop marad. A legfontosabb rész a videókártya lenne.

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy melyik videókártya lenne a legoptimálisabb tervezéshez? Mekkora eltérés van a felsorolt kártyák között? Kerestem de nem találtam egyértelmű teszteket, ahol választ kaphattam volna rá. :/

Az Acer VX15-ösét néztem amiben 1050TI kártya van. Valakinek van valamilyen véleménye, tapasztalata? Bármit meghallgatnék. :)

2017. ápr. 11. 20:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy az alienware mennyire jó de annyiból veszek 3 jó pc-t :D

Köszi a tanácsot! Elgondolkodom rajta, hogy pc-t vegyek-e. Ha marad a laptop akkor körülnézek a Dell-nél is. Acerrel kapcsolatban senkinek sincs jó tapasztalata? Mert elég jó ár érték arányban jött ki a mostani gépük:

[link]

2017. ápr. 13. 08:56
 12/17 anonim ***** válasza:

# 9/11

de 300 ezerért mutass már újonnan nekem egy i7 -es gtx 960m -el szerlet ALIEN LAPOST %%!!!!!!!!!!!!!!!

ugye hogy nem tudsz ???????????

2017. ápr. 13. 13:41
 13/17 anonim ***** válasza:
ASUS ROG G551VW-FW106D
2017. ápr. 13. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 13. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ha marad a laptop akkor körülnézek a Dell-nél is."

lehet jó az aksi . De úgy melegednek mint a pokol !!!!

2017. ápr. 13. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:

"Fontos lenne a könnyű hordozhatóság a kolesz miatt ezért is néztem laptopot. Ha esetleg suliba kellene bevinni akkor is betudjam vinni. Amikor végzek egyetemmel akkor tuti asztalit veszek viszont addig ki kellene húzni laptoppal."

"Köszi a tanácsot! Elgondolkodom rajta, hogy pc-t vegyek-e."

azt se tudod már mit akarsz !!!

egy atom könnyű ht pc-vel járnál a legjobban .

2017. ápr. 13. 13:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Pontosan azért tettem fel a kérdést, mivel nem tudom, hogy mit akarok, mivel nem tanultam még gépészmérnökként. Sajnálom ha ez téged felzaklatott...

2017. ápr. 13. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!