Ez elképzelhető?
Figyelt kérdés
Sziasztok. AMD videókártyám van, és viszonylag a gép is új. Az első driver, amivel frissítettem a kártyám semmit nem segített, ugyanúgy volt fps droppom az adott játékban, majd kijött a jelenleg legújabb előtti, ami szinte olyan elképesztő módon javította a teljesítményt, hogy nem akartam elhinni, szinte fps dropp mentes lett a játék, majd azóta ki jött a legfrissebb és azóta megint elkezdett fps droppom lenni, elképzelhető, hogy az újabb driver rosszabb, mint a régebbi? Olvastam róla sokat, hogy állítólag a crimson driverek néha eljátsszák ezt, hogy az egyik driver nem, hogy segítene, de ront, ez megtörténhet?2017. ápr. 10. 14:52
1/2 Bandi1214 válasza:
Igen megtörténhet. Az nVidiánál pl. fordítva van, ha régi a driver akkor van (lehet) fps drop vagy alacsony fps (GTX1060+R6S)
2/2 anonim válasza:
Nálam Nvidiánál van ez. GTX 1050ti csak a lemezen lévő driverrel jó, ha frissítek, akkor nem hajlandó kijönni debugmódból, és az órajelek, egy középértéken maradnak, akármit csinálok. Mondjuk azóta nem teszteltem, mert munkára használt gép, és a lemezes driverrel se érzem, hogy hátrány érne. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, ma a vásárló a tesztelő, ha kiadnak egy drivert és az nálad rossz, azt neked kell jelentened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!