Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le a gép (WINDOWS 10)?

Miért fagy le a gép (WINDOWS 10)?

Figyelt kérdés

Mostanában lefagy a gép csak úgy videónézés közben vagy éppen játék közben.

Lefagy sípol és utána csak az újraindítás segít rajta de ugyan úgy lefagy.

Volt már szervizben is és azt mondták, hogy szoftveres a probléma és újra rakták a gépet de ugyan úgy jelentkezik a probléma.

Régóta csinálja már újra lett rakva saját kézzel és utána mint fentebb említettem a szervizben is.

Videó kártya nem lehet mert frissen lett bele rakva egy új és már előtte is baj volt vele.

A szervizben azt mondták hogy másik vinnyóval működött és ez arra ad okot, hogy lehet a vinnyó a rossz.

2017. márc. 30. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha sípol az éppen hogy hardver hiba
2017. márc. 30. 20:12
 2/11 Minden ami hasznos válasza:
De tv-n keresztul jon ez a zugo sipolo hang.
2017. márc. 30. 20:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, a második kommüntelőé a gép és egyszerűen nem tudjuk,hogy mi a baja
2017. márc. 30. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
CPU hiba semmi köze HDD nek.
2017. márc. 30. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyan igy jártam régen egy I3 6100 al.
2017. márc. 30. 20:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez egy fx6300 és egy asrock 970 pro3 r2.0 lapban van.
2017. márc. 30. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha van rá módod, ajánlom 1 másik kölcsön cpu val 1 tesztet.
2017. márc. 30. 20:32
 8/11 A kérdező kommentje:
sajna nincs rá mód
2017. márc. 30. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem egy jó megoldás de én így csináltam (nekem sem volt mód máshogy) Pc boltban vettem egy g4400 at beletettem kiderült, hogy az a baja és visszavittem (14 napon belül köteles visszavenni, ha sértetlen minden doboz cucc stb. )
2017. márc. 30. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Processzor hiba és az energiagazdálkodást kell kikapcsolni a biosban, akkor ez a hiba meg szokott oldódni.

Esetleg ha van hozzá újabb BIOS, akkor azt mindenképpen frissiteném rajta, hátha javítottak rajta.

Akkor szokott ilyen végtelen ciklusba belemenni, amikor csökkenti az órajelet és visszaveszi a feszültséget, de akkor is találkoztam már hasonlóval amikor a proci húzva volt sokáig és alapfeszen már nem üzemelt biztosan, akkor nagyobb fesz megoldotta a problémát.

2017. márc. 31. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!