Miért fagy le folyamatosan a windows?
Múltkor újratelepítettem a gépemet új patríciókat is csináltam a régieket meg formáztam és töröltem a régieket.
Kész lett a telepítés win10 pro 64bit (encoros)
Amióta újratelepítettem a gép a legfurább helyzetekben is lefagy "nem válaszol" a program aztán 5-10mp és újra jó de elég idegesítő amikor a legegyszerűbb műveletnál (mappa megnyitás, új oldal nyitás) is ezt csinálja és fogalmam sincs miért, a gép elég erős hozzá és eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
A windows is volt már azóta újratelepítve de a probléma megmaradt.
Esetleg a hdd lenne a ludas? (wd 1tb 7200rpm black edition már több mint 3 és fél éves)
Vagy esetleg a ram? (4gb kingston 1600Mhz red, szintén 3 és fél éves)
Előre is köszönöm :)
Már elég régóta 10-et használok, mondjuk mikor kijött haználhatattlan volt,de mostanra azért már rendeződtek a dolgok, eddig a win10 semmi baj nem volt, esetleg megpróbálom egy 8.1 azzal hátha működik normálisan.
Az ncoros verzióról pedig már sok-sok éve torrentes oprendszert használok min szerintem itthon az emberek 90% és semmi baj nem volt, de attól függően lehet pont ez szar, bár másik 500 hozzászólónak nem volt vele ilyen gondja.
7-re semmi pénzért nem váltanék vissza, eszméletlenűl sokat frissít és lassú is már a mai viszonyokhoz képest.
de azért köszönöm
Ki írta hogy szar? Azt írtam hogy nem tudtam megszeretni. Amúgy nem gyenge a hardver, csak van még mindig ami nem működik rendesen alatta.
A Windows 10 is sokszor frissít, csak éppen nem tudsz róla. nem választhatsz. Azt kivették a kezedből. Van akinek tetszik, másoknak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!