Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le folyamatosan a...

Dave K. kérdése:

Miért fagy le folyamatosan a windows?

Figyelt kérdés

Múltkor újratelepítettem a gépemet új patríciókat is csináltam a régieket meg formáztam és töröltem a régieket.

Kész lett a telepítés win10 pro 64bit (encoros)

Amióta újratelepítettem a gép a legfurább helyzetekben is lefagy "nem válaszol" a program aztán 5-10mp és újra jó de elég idegesítő amikor a legegyszerűbb műveletnál (mappa megnyitás, új oldal nyitás) is ezt csinálja és fogalmam sincs miért, a gép elég erős hozzá és eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

A windows is volt már azóta újratelepítve de a probléma megmaradt.

Esetleg a hdd lenne a ludas? (wd 1tb 7200rpm black edition már több mint 3 és fél éves)

Vagy esetleg a ram? (4gb kingston 1600Mhz red, szintén 3 és fél éves)

Előre is köszönöm :)

2016. júl. 30. 07:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"(encoros)" esetleg
2016. júl. 30. 07:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Minden windóznak egyre nagyobb a hardverigénye. Szerintem válts vissza win7-re, az egyébként is jobb!
2016. júl. 30. 08:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Jól van, iagazd van, ne előre, hanem visszafele haladjon...
2016. júl. 30. 09:07
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha szakadékba vezet az út, akkor inkább visszafelé, mint előre :)
2016. júl. 30. 09:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is legyalultam a 10-est, pedig én mindent megpróbáltam, de nem tudtam megszeretni. Még sok hardvernek van gondja vele.
2016. júl. 30. 12:09
 6/11 A kérdező kommentje:

Már elég régóta 10-et használok, mondjuk mikor kijött haználhatattlan volt,de mostanra azért már rendeződtek a dolgok, eddig a win10 semmi baj nem volt, esetleg megpróbálom egy 8.1 azzal hátha működik normálisan.

Az ncoros verzióról pedig már sok-sok éve torrentes oprendszert használok min szerintem itthon az emberek 90% és semmi baj nem volt, de attól függően lehet pont ez szar, bár másik 500 hozzászólónak nem volt vele ilyen gondja.

2016. júl. 30. 12:54
 7/11 A kérdező kommentje:

7-re semmi pénzért nem váltanék vissza, eszméletlenűl sokat frissít és lassú is már a mai viszonyokhoz képest.

de azért köszönöm

2016. júl. 30. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Gyenge hardverekkel nem a windows-t kell szarozni...
2016. júl. 30. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Ki írta hogy szar? Azt írtam hogy nem tudtam megszeretni. Amúgy nem gyenge a hardver, csak van még mindig ami nem működik rendesen alatta.

A Windows 10 is sokszor frissít, csak éppen nem tudsz róla. nem választhatsz. Azt kivették a kezedből. Van akinek tetszik, másoknak nem.

2016. júl. 30. 18:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Reggel felrakom a 8.1-et meglátjuk azzal mi lesz.
2016. júl. 31. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!