Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Windows tálca miért fagy le...

A Windows tálca miért fagy le ha felrakom a Win7-10?

Figyelt kérdés

Pár hete Windows 7-ről frissítettem Windows 10-re minden rendben volt, de tegnap felraktam tisztán a Windows 10-et, az egész tálca le volt fagyva csak billentyűvel tudtam megnyitni. Amikor meg nyitottam ez a gép, nem tudtam bezárni. amikor felraktam a drivereket akkor jelentkeztek ezek a gondok. visszaraktam a Windows 7 tiszta telepítéssel akkor ott is ezek a gondok voltak, csak az oldja meg ezt meg nyomom CTRL ALT DELETE ZÁROLÁS. Amikor elkezdte telepiteni a frissítéseket egy újraindítás megint elkezdte. A másik problémám meg az volt, mikor el kezdtem telepiteni a Windows 7-t, amikor odaért fogadjam el a szerződési feltételeket nem tudtam rá nyomni, csak ugy sikerűlt sokáig kell nyomni CTRL ALT DELETE és utána párszor nyomogatni a K gombot, Windows 10-nél is ez volt a gond. ilyen gond sosem volt még ezzel a géppel, 2 éves gép. Remélem nem a Windows 10 frissítés rontotta el a gépemet.

2 Éves Konfig:

Gépház: M-Tech AS08A-BK

TÁP: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Ram: 8GB DDR3 1333Mhz

Merevlemez: Toshiba 1TB

Merevlemez: WD 1TB

22x dual layer DVD író

12cm kék ledes ventillátor az előlapon T2

Integrált videókártya, és hangkártya.

2016. jún. 23. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Ááá,ez a jó kis Windows 10!Ezek miatt utálom!
2016. jún. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!