Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eltűnt a tálca és az asztalról...

Eltűnt a tálca és az asztalról az ikonok?

Figyelt kérdés
Windows Vista van a laptopomon, eddig semmi gond nem volt, ma viszont elment a tálca és az összes ikon az asztalról, nem tudom visszahozni, a windows gombra, a crtl+alt+delete-re nem reagál, feladatkezelőt sem bírom indítani. A böngésző ablakok vannak nyitva, az működik, de azt se merem bezárni, mert félek, h eltűnik és végképp nem tudok semmit csinálni rajta. Nagy baj lehet vagy könnyen megoldható?

2014. máj. 11. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha CTRL+ALT+DEL-re nem reagál, akkor könnyen lehet, hogy komolyabb probléma van. Talán vírusfertőzés.

Próbálhatod a feladatkezelőt megnyitni CTRL+SHIFT+ESC kombinációval, vagy a futtatás ablakot WIN+R billentyűkkel. Bármelyikkel elvileg megpróbálhatod elindítani az explorer.exe folyamatot, ami visszahozza a tálcát és az asztalt, ha sikerül elindítani.

2014. máj. 11. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nyomtad ki véletlenül az Exproler.exe-t? Az csinál ilyet. Inditsd ujra, ha nem javul meg, virus.
2014. máj. 11. 20:59
 3/4 A kérdező kommentje:

megpróbáltam a ctrl+shitf+esc és a win+r-t is, egyikre sem reagál :s nem nyomtam ki az explorer.exe-t

ha vírust kaptam be, attól megmenthetőek a fájlaim a gépről? szervízben mennyi idő alatt tudják javítani? pont a legjobbkor történt ez, most készülök szigorlatra és államvizsgára és nagyon kéne a laptop :S

2014. máj. 11. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Windows t próbáltad újratelepiteni ? Én ilyent még nemhallotam hogy eltünika tálca jó tudni hogy elöfordul ilyen is.
2014. máj. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!