Ez szerintetek jó config? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A meglévő rendszeremet akarom fejleszteni egy Skylakes rendszerre, és szeretném kérni a véleményeteket, hogy ezek a komponensek mennyire férnek meg egymás mellett?
Processzor: Intel i5-6600
Alaplap: Gigabyte GA-Z170-HD3
Memória: Corsair 2x8 GB DDR4 Vengeance CMK16GX4M2B3200C16 3200 Mhz
Videókártya: MSI GTX 1080 Gaming X 8GB
Esetleg, ha ti mondanátok ötleteket, hogy miket tennétek a helyére, arra is vevő vagyok.
2017. márc. 19. 21:30
31/35 anonim válasza:
#16 vagyok:
Nemsokára küldöm, csak elfoglalt vagyok :D
32/35 anonim válasza:
Ha elég neked 8 giga ram is, akkor vegyél ki belőle 8-at, és tegyél bele Be Quiet! Straight Power szériás tápot. (halkabb, jobb hatásfok, jobb belső)
33/35 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2017. márc. 21. 18:31
34/35 A kérdező kommentje:
Az MSI-hez ragaszkodom, meg a tárhelyem 2TB-os.
2017. márc. 21. 18:37
35/35 anonim válasza:
Házból is valami értelmesebb, jobban szellőző és halkabb darabot választanék, minimum Fractal Design 1100 vagy hasonlót. Meg ugye senkit nem érdekel, ha halk a táp, ha a processzorhűtő miatt a gondolataidat se fogod hallani, egy Alpenföhn Sellát vagy hasonló szintű dolgot is be lehetne mellé dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!