Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez szerintetek jó config? (lent)

Ez szerintetek jó config? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A meglévő rendszeremet akarom fejleszteni egy Skylakes rendszerre, és szeretném kérni a véleményeteket, hogy ezek a komponensek mennyire férnek meg egymás mellett?

Processzor: Intel i5-6600

Alaplap: Gigabyte GA-Z170-HD3

Memória: Corsair 2x8 GB DDR4 Vengeance CMK16GX4M2B3200C16 3200 Mhz

Videókártya: MSI GTX 1080 Gaming X 8GB

Esetleg, ha ti mondanátok ötleteket, hogy miket tennétek a helyére, arra is vevő vagyok.

2017. márc. 19. 21:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

A kereskedők azzal szórakoznak hogy poénból 5 év garanciát adnak a rendkívül gyenge minőségű FSP tápegységekre. :)

Na mindegy, biztosan igazad van.

Mint már említettem a 6100 procin Te nem állítasz be 2666mhz memória frekvenciát,mert nem hagyja,mert gyárilag lockolva van. Van olyan mod bios ahol megpróbálták ezt kiiktatni, van amelyikel ég működik is, de a gyárival kizárt. Az általad linkelt video egy Es verzióval készült ami a hozzá fűződő cikkben olvasható is. Ajánlom figyelmedbe:

[link]

Erről ennyit. Jó éjt!!!

2017. márc. 20. 23:00
 22/35 anonim ***** válasza:
A cikk a cpu ocra vonatkozik, nem a memóriára. Ajánlom figyelmedbe az angol-magyar szótárat.
2017. márc. 20. 23:12
 23/35 anonim ***** válasza:
Elég nehéz a felfogásod, de azért még egyszer megpróbálom. A cikk azt írja, hogy a tesztben szereplő i3 proci "k" szériásnak felel meg, vagyis nincs lockolva. Ilyen i3 példányt nem dobtak piacra, ezért egy ES példányról beszélünk. Ezért tudja a Z szériás lapban 2666mhz hajtani mint már azt korábban írtam. Az hogy ezt Te nem tudod felfogni, az azt hiszem Téged minősít.
2017. márc. 20. 23:24
 24/35 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmaztam, a procit az alaplapi chip "k" szériásként kezeli, ahol a non "k" tuning még nem volt letiltva.

Jó éjt.

2017. márc. 20. 23:34
 25/35 anonim ***** válasza:
Továbbra sincs semmi köze a cpu órajelének a memória órajeléhez, hülyeségeket beszélsz.
2017. márc. 20. 23:44
 26/35 A kérdező kommentje:

Konkrétan egy Oculus Riftre akarok beruházni, és arra kell a technika, hogy akadásmentesen fussanak a játékok.

2017. márc. 21. 12:11
 27/35 anonim ***** válasza:

#16 vagyok:

Ha nem akarsz 4k felbontásban, vagy 120+ Hz-s monitorral játszani, akkor ennél gyengébb konfig is elég lesz. Rifthez nem kell annyira combos gép.

Ha viszont elég a gyengébb konfig, akkor abból a pénzből már mehetnek bele olyan apróságok, hogy egy halk gépház, halk táp, halkabb procihűtő, SSD.

2017. márc. 21. 15:44
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlen kell egy 400 ezres config, elég annyi, hogy 60 FPS-en fussanak a játékok
2017. márc. 21. 16:03
 29/35 anonim ***** válasza:

#16 vagyok:

mondj egy maximum árat, amit költenél rá, és az abból kihozható legjobb ár-érték arányú konfigot összerakom.

Csak a teljesítményt veszem figyelembe, de mondom, ha van valami spec. igényed akkor azt is írd le, és teljesítem ^^

2017. márc. 21. 17:06
 30/35 A kérdező kommentje:
Maximum 250 ezer forint, egyéb speciális igényem nincs :D
2017. márc. 21. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!