GTX 960 4 GB-os videókártya alkalamas erre? (többi lent van)
Figyelt kérdés
Van egy Gigabyte GTX 960 4 GB-os videókártyám és szeretnék egy 21:9-es képarányú monitort venni (egy LG 25UM58-P -t) GTA 5-özni szeretnék leginkább és körülbelül hány fps-em lenne? Teljes config: i5-4590, gtx 960 4 gb, 8gb ddr3 ram, msi z97 alaplap, 600w-os táp. Szóval a kérdésem az lenne, ha megvenném a monitort, akkor ultra grafikán körülbelül hány fps-em lenne a játékban (GTA V)?2017. márc. 17. 18:28
1/3 anonim válasza:
Youtuben milliardnyi FPS teszt van mindenfele configgal mindenfele felbontassal. De szerintem kb 30 fps-ed lenne.
2/3 anonim válasza:
Beállítás kérdése, de tényleg. 1920x1080-ban én simán kihoztam 60 FPS-t a gtx 960-ból, sőt még a HD7870-ből is. Nyilván ekkora felbontáshoz jobb lenne egy erősebb GPU, de ha nem vagy grafika/fps huszár, akkor simán tudsz szépen játszani vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szeretem ha jo a grafikaja a jateknak, de elsosorban nem ez a legfontosabb. Amugy youtubeon kerestem videokat de ott ilyesmi configgal nem talaltam de meg fogok keresgelni:)
2017. márc. 17. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!