Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj a táp?

Mi lehet a baj a táp?

Figyelt kérdés

fx 6300

8gb ddr3

500gb hdd 100/100

asus strix rx 470 4gb oc

500wattos m-tech-es táp

a tápon alapból van egy 1x6pines az van rádugva

játszani szeretnék és kifagy a rendszer utána meg critical process died kapok vagy Unexpected store exception kékhalát kapok és újraindul a gép

haver rx 460jával kipróbáltam és semmi baja nem volt

akkor a táp a gyanús? tudtok ajánlani egy jó tápot? abban nem voltam a legjobb :D

2017. márc. 16. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyira gyanús a táp, hogy veszélyes is.

Ez elég és jó lenne:

[link]

(A mostani 500w-os feliratod ne tévesszen meg, örülhetsz a felének - 2/3-ának annál a márkánál)

2017. márc. 16. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Az rx460 sokkal kevesebb eszik, és szinte biztos hogy a tápegység gyenge neki.

Az rx470 bár 1 táp csatis, vagyis 150W alatt kéne fogyasztania, de volt már a kezemben olyan XFX gyártmányx, ami tuti hogy többet evett csúcsban, ott egy régebbi 400w Chieftec tápot sikerült újraindítania. Először furcsáltam majd fogyasztásmérővel kimérve egy i5 6500 társaságában simán benyelte 260W (hálózatból mérve), meg is lepődtem rajta. 400w FSP hexa simán elvitte, annak jóval erősebb volt a 12v ága mint a Chieftec-nek.

2017. márc. 17. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, elég gyanús.

A legolcsóbbak újonnan, amiket még használni szabad: Be Quiet system Power B8 350W, Antec VP400PC, Enermax Maxpro 400W. Kicsit drágábban XFX TS, Corsair CX450M, Be Quiet Pure Power 400W.

Esetleg hardverapróról ezek:

[link]

[link]

2017. márc. 17. 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a HDD-t tette tönkre a veszélyes tápegység. Ezek a hibák egyértelműen a HDD hibás működésére utalnak, így azt is cserélni kell.
2017. márc. 17. 13:19
 5/5 A kérdező kommentje:
a HDD-n minden ellenőrzést lefuttam nincsen semmi baja
2017. márc. 19. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!