Videókártya ventilátora miért szórakozik?
Figyelt kérdés
Nvidia 750-es videokártyám van aminek a ventilátora időközönként nagyon felpörög 1-2 másodpercre és visszaáll normális fordulatszámra.Folyamatosan ezt csinálja. Eddig azt hittem hogy valami vírus vagy akármi,de most win reinst után is azt csinálja.2017. márc. 17. 13:56
1/6 anonim válasza:
Péntek van, ilyenkor én is szoktam szórakozni.
2/6 papagenou válasza:
esélyes, hogy csak próbálja magát hűteni. elsőként takarítsd ki a gépházat s porold ki a kártya lamelláit is. frissítsd a drivert, hátha a szoftveres vezérlés bolondul. megpróbálhatnád manuálisan is állítani a venti sebességét a vezérlőszoftverben.
3/6 A kérdező kommentje:
nvidia driverben nem találom a manuális venti állítását.
2017. márc. 17. 14:40
4/6 papagenou válasza:
MSI Afterburnert telepítsd fel s állítsd ott.
5/6 A kérdező kommentje:
de nem értem hogy miért nincsenek ilyen funkciók a jelenlegi programjában.Régen még OC lehetőség is volt+írta a hőmérsékletet meg mindent lehetett állítani most meg semmi?
2017. márc. 17. 14:51
6/6 papagenou válasza:
ezt kérdezd az nvidiától :) nekem is rémlik régről, de most amd kártyám van s igen, annak a drivereben belehet állítani mindent alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!