Miért szállt el 2 winchesterem is?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 évben már a 2. winchesterem megy teljesen tönkre. Az első egy WD volt a második egy Toshiba. Mind a 2 rendszerlemez volt az első 81 nap 22 órát ment a második 82 nap 13 órát. Az első viszonylag lasabban lett bad sectoros értem ezalatt a 2-3 napot a második az kb 1/4 nap alatt. Egyszerűen ennyire szerencsétlen lennék, hogy ilyeneket fogok ki, vagy a háttérbe lehet valami komolyabb probléma is?2017. márc. 17. 17:14
2/15 Dongaben válasza:
Elméletileg okozhatta a táp hibája, de akkor más hibáknak is elő kellett jönni. A nem megfelelő rögzítés lehet még a baj okozója. Ha ez sem, akkor valóban csak óriási pech...
3/15 anonim válasza:
vagy rossz táp vagy működés közben a gépház mozgatása.
4/15 A kérdező kommentje:
Ha a tápommal lenne probléma akkor az másban is jelentkezne nem? Processzor ram stb... Meg van egy másik Seagate winyóm az már 10 éve megy. A gép nem volt mozgatva.
2017. márc. 17. 17:56
5/15 anonim válasza:
Olyan nagy dolog leírni a táp tipusát? 90% hogy rossz feszültség miatt megy tönkre.
6/15 pinkpancser válasza:
Rossz táp, rossz választás a vinyókkal (zöld WD szeret megpusztulni), rossz kábel, mozgatás...
7/15 A kérdező kommentje:
Delta electronics DPS 350AB a táp.
2017. márc. 17. 18:28
8/15 A kérdező kommentje:
Tegnap mértem: 12V: 11,97V 5V: 5,12V 3,30V: 3,38V
2017. márc. 17. 18:34
9/15 Dongaben válasza:
A táp régebbi ugyan, de jó kis táp. Szerintem ez kizárható. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy (Lustaságból...) csak 2 csavarral rögzítik a HDD-t. Másra nem tudok gondolni... Toshiba-t mondjuk sosem vennék, mert egy...szóval, nem vennék.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket.
2017. márc. 17. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!