Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ugrál a WINCHESTEREM %-a mi...

Ugrál a WINCHESTEREM %-a mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Mi okozhatja azt a a gépen hogy alapból a winchester 100%-on fut már néztem youtoben videókat már csak bekapcsolásnál csinálja de azelőtt egyhuzamba 100%-on futtot de még igy is hébe hóba 100%-on fut de már annyira nem kritikus a helyzet.Vagy csak azért csinálja mert haldoklik a vinyó am 500 GB HDD most vettem bele egy ujj tápot egy 500 w-ost és egy 2GB GTX750-et ez is okozhatja vagy mi tököm van ?Ez mind egyik napról a másikra jött elő és azóta ilyen.Adtam neki WIN 10-et is de ugyan az produkálja formáztam fullra az egészet de semmi már annyi hogy legalább nem laggol a gép mert valamennyit sikerült javitani rajata.Ha elinditok egy zenét akkor megugrik hirtelen aztán vissza le is megy de csak pár perc mulva eddig ha meg is ugrott egyből le is esett vissza.Próbáltam másik WINCHESTERREL de ugyan ezt produkálta,áttettem tesóm gépébe ott pedig ment,az Advanced System Care nevü programot használom már régóta és az sem segittet.Próbáltam services.msc-ben offolni a dolgokat de az sem segitett.Mi lehet a gond alaplap ? vagy nem kap elég áramot a winchester ?

2016. dec. 28. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Sentinellel, hogy mit mutat.

[link]

Ha, gondolod linkeld be a képet, ránézünk.

2016. dec. 28. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Microsoft Telemetry nem fut véletlenül? Feladatkezelőben meg tudod nézni. Ha igen, le kell tiltani a fenébe. Nekem is és egyik rokonomnak is ez akasztotta a gépet.

Amint letiltottuk, az ismerősöm 3 éves laptopján a "bekapcsolási" idő 15 percől 5.5 percre csökkent, nálam pedig 3 percről 1.5-re.

Ezalatt pedig azt értem, hogy úgy mutatja az asztalt, hogy nem tölt semmit sem a HDD.

2016. dec. 28. 15:55
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Am néztem amit mondtál semmi olyan nem fut ez ilyen változó mikor milyen kedvébe van valamikor nyugis valamikor ugrál egyik ismerősöm szerint az alaplapom haldoklik mert 2 winchester is ki lett probálva mint a kérdésben leirtam

2016. dec. 28. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:
A sentinel pedig majd kipróbálom,még összegyujtöm az infókat azt uttána meglátom mi lessz de kössz
2016. dec. 28. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!