Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van tele a winchesterem?

Miért van tele a winchesterem?

Figyelt kérdés
Van egy rendszer winchesterem 160 GB, amiből már csak 10 GB szabad helyem van, és a rendszeren meg a programokon, drivereken kívül nincs semmi fent. DE azt írja a C meghajtó hogy 9,87 GB szabad a 160 ból. Ez miért lehet? Letöltések mappából, dokumentum mappából mindent töröltem :( Filmek zenék stb az 1 TB os winyókon vannak

#winchester #160 GB televan #9GB
2016. dec. 15. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
win 7-re wolt netán w10 frissítés? mert akkor van egy old windows mappa, de van program rá hogy megnézd a tartalmát, ilyen a glary utilities is pl.
2016. dec. 15. 18:35
 2/10 A kérdező kommentje:
A frissítések le vannak tiltva, tehát frissítések nem jönnek a gépemre, mert a memóriámat zabaálja :)
2016. dec. 15. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
_Megnézed a C"C-a a mappákat. Amelyik nagy azon belül megint körülnézel. Nehéz ám így látatlanba megmondani mi van a vinyón...
2016. dec. 15. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:

160 GB, amiből már csak 10 GB szabad hely???

az valami vírus lehet ami osztódik. Nekem is volt olyan vírus. pl.: amikor csináltam egy új mappát az asztalra abba tettem még egy új mappát,és benne termett egy harmadik új mappa amit nem én csináltam. képzeld el,hogy egy játék,vagy maga a windows mennyi mappából fog állni,ha ilyan vírusod van. inyírja a winyót. Helyedben én inkább újratelepíteném,utána vírusírtás AVG,vagy Avast,mert még telepítés után is megmaradnak néha ezek

2016. dec. 15. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:

TotalCommander-ben lehet legegyszerűbben megnézni a mappákat. (bepipálva a rejtett mappák megjelenítését)

De 150GB-os rendszer, gyanús a vírusra.

2016. dec. 15. 18:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Kb 4 hónpja telepítetem újra a gépet. Videókat ha letöltök aletöltési mappába teszi be, mert videószerkeszteni szoktam sokat. Aztán törlöm is, miután kész az adott videó. Ma lettem erre figyelmes, hogy tele awinyó, de a több mint 10 GB nyi videót kitöröltem.
2016. dec. 15. 19:18
 7/10 Dongaben ***** válasza:
A "Rejtett/System" fájlok közt kellene szétnézni. Esetleg nincs bekapcsolva "biztonsági mentés" valahol? Láttam már olyat, hogy a Nero BackitUp telerakta a "C"-t...
2016. dec. 15. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Mivel szerkesztesz videót? :D szerintem itt bukik a dolog a videó szerkesztők rengeteg cache fájlt írnak a preview miatt meg rengeteg más dolog miatt...
2016. dec. 15. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet még találgatni mert ezerféle progi sz.rhatja tele a vinyót. De csak meg kéne nézni azokat a mappákat, nem?
2016. dec. 15. 20:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült a hibát megtalálni :) A Dokumentumokban, és a videószerkesztő mappájában volt sok rejtett mappa, főleg az eddigi elmentett videóimból volt egy másolat, ami szintén ugyan annyi méretű volt mint az ereteti, csak _0 _2 végzésekkel :) Mindenkinek köszönöm asegítséget. nem vírus volt, így legalább megusztam a telepítést :)
2016. dec. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!