Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egyszerre telepítünk két...

Ha egyszerre telepítünk két programoz lassul a winyó a későbbiekben? (töredezett lesz? )

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 18:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

legfőképpen telepítés közben lassul be nagyon.

utána meg ígyis-úgyis töredezett lett, de ez nem jelenti feltétlen azt, h lassul.

2017. márc. 8. 18:47
 2/30 A kérdező kommentje:
ha csak egyet telepítünk akkor miért lesz töredezett?
2017. márc. 8. 18:51
 3/30 anonim ***** válasza:
Azért mert a HDD így működik. Eleve az oprendszer működése töredezetté teszi tehát progit sem kell feltenni...
2017. márc. 8. 19:02
 4/30 A kérdező kommentje:

akkor nyugodtan telepíthetek egyszerre?

nem lesz töredezettebb? legalábbis nem annyira h emiatt lassabban fusson a telepített program?

és amit mondasz ssdre is érvényes ?

vagy az eleve nem lehet töredezett?

2017. márc. 8. 19:10
 5/30 anonim ***** válasza:

"akkor nyugodtan telepíthetek egyszerre?"

- Persze!

"nem lesz töredezettebb? legalábbis nem annyira h emiatt lassabban fusson a telepített program?"

- Nem. A töredezettség nem azon múlik mennyi progit telepítesz egyszerre.

"ssdre is érvényes ?"

- Nem. Az is töredezett, de az nem befolyásolja az SSD sebességét.

2017. márc. 8. 19:22
 6/30 anonim ***** válasza:

nem lassul a későbbiekben a vinyó több propgram egyszerre telepítésénél sem, csak telepítéskor lesz lassú, mivel az erőforrásokat ketté kell osztani.

Egyébként az utóbbi időben már a win7 is igyekezett úgy csinálni, hogy ne legyen töredezett a meghajtója, win10-nél is ez megy de jóval hatékonyabban.

Augusztus óta írtam rá vagy 700GB-ot és olvastam 1TB-ot töredezettség 3%

2017. márc. 8. 23:29
 7/30 A kérdező kommentje:
ezt hogy lehet mérni, nézni (win7 vagy 8)
2017. márc. 9. 03:50
 8/30 anonim ***** válasza:

"Augusztus óta írtam rá vagy 700GB-ot és olvastam 1TB-ot töredezettség 3%"

Azért, mert a beépített töredezettségmentesítő teszi a dolgát üresjáratban. Ha nem így lenne akkor töredezett lenne.

"ezt hogy lehet mérni, nézni"

A meghajtón jobb klikk, majd tulajdonságok és eszközök...

2017. márc. 9. 15:56
 9/30 A kérdező kommentje:

közben rájöttem, ha igaz is lett volna a kérdésem, akkor is megérné egyszerre több mindent telepíteni majd töredezettségmentesitővel helyrerakni.

igaz hogy lassabb lesz de sokminden estben amire én használom a gépet (pl. editorok használata) ez az átmeneti lassúság munka közben sem számít.

mivel felmerült hogy ssd-nél nem számít a töredezettség, a kérdésem az, érdemes mégis ssd-n töredezettség mentesítő programot néha lefuttatni, vagy teljesen felesleges?

2017. márc. 9. 16:01
 10/30 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

nem találom. az eszközöknél nincs ilyen. találtam valami mást de ott meg nem merek a rendszerfájlok törlésére kattintani. az mit jelent?

2017. márc. 9. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!