Ha lehet akkor a kövi kékhalálnál inkább a hibakódot ír le.
De a legjobb ha inkább lefényképezed gyors és úgy mutatod meg mert általában nem azt kapjuk meg amit kellene.
De hát ott vannak a hibakódok:
"BugCheckString" oszlopban és mellette jobbra "BugCheckCode" oszlopban.
Volt esetleg program, vagy driver telepítve?
Új alkatrész beépítve?
Gép portalanítva, újrapasztázva?
A rendszert Windows XP-nek nézem a kép alapján.
Ahogy látható az alábbi képek alapján még több kékhalállal bővült a gépem tegnap óta:
Most csökkentett módban ugy tünik, nem kékhalálozik, de még várjuk ki a végét.
Hogy új driver? Hát az AMD elég sűrűn tesz ki uj drivereket mostanában, azokat mindig szoktam telepiteni. De már probáltam hogy letöröltem amd clean uninstal-lal a drivert, és tisztán raktam ujra a drivert, és ugyanugy folytatta a kék halált, szoval sztem nem emiatt lehet.
Hogy új alkatrész? 8 GB memóriát vettem bele. DE lefuttattam rajta (USB-ről bootolt) memtest-et, meg sima memtest programot is, és nem jelzett egyik se problémát a memóriával. Bár nem tudom mennyire megbizhatok ezek a memtestek (sztem semennyire o.o)
sfc /scannow megvolt, nem talált hibát
A gép hibátlanul portalanitva van elég sűrűn, vigyázok rá.
Phúha...
Annyi fajta hibát ír, szerintem ne szenvedj vele, mert egyik nyűgösebb megoldást tekintve mint a másik.
Gyaluld le az egész C meghajtót és rakd újra.
Persze előtte a fontosabb dolgokat mentsd le róla!
jah lehet. milyen ramok ezek és milyen deszka?
én egy pár hónapja szívtam valszeg kínai micron ramokkal, szintén kaptam a kékhalálokat de miután visszavettem az órajeleket és toltam neki egy kis plusz feszt rendbejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!