Mi a történik (Decemberben vásárolt VGA)?
Nem egyszer ez a kép fogadott, (MSI RX470 gaming x 4gb Videókrátya) többnyire ez a kép akkor fogadott mikor rajta volt az msi gaming software, és akkor is csak akkkor ,ha hirtelen állitottam a gaming,oc,vagy silent modok kozott.
Ezt letörölve a probléma megoldodottnak tünt,de megint előjött. Egyáltalán nem gyakori a dolog ritka, főleg amióta letöröltem a softaware-t ötletek ?
Nincs olyan OC, amit két ugyan olyan kártya egyformán bír.
Tehát látsz egy tesztet, ahol X típusú kártyát Y órajellel tunnigolták, és stabil maradt. Nem biztos hogy ugyan olyan típusú kártyával, te is eléred hosszútávon stabilan Y órajelet.
Talán megsütögettél benne valamit. Házilag nem hiszem hogy meg lehet oldani. Próbáld garanciáztatni.
Az msi oldalarol a leheto legfrisebbet toltottem, az msi gaming app-bol
Az amd oldalarol pedig a legfrisebbet kartya drivert.
Ez bizony hardveres hiba és valószínűleg terhelés, hőmérséklet függvényében jelentkezik. Első ránézésre VRam, de lehet, hogy másodjára is.
Nem érdemes vele vacakolni, mert ha most ezt csinálja, valószínűleg ez csak sűrűsödni fog. Garancia.
Próbáltál vele mindenféle szoftveres varázslat nélkül grafikai tesztet? Pl. Furmark. Ott kiugrik, bármi is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!