Ilyenkor mi történik? SSD-vel kapcsolatos kérdés
Figyelt kérdés
Szét van szedve 2 felé az SSD-m, egyik részén az op. rendszer van, másikon játékok, filmek, meg stb. Ha én formázom az op. rendszeres partíciót, aztán összeegyesítem a 2-t megint, akkor amik a másik partíción voltak (játékok, filmek, ...), azok megmaradnak a már teljes méretű SSD-n, vagy el fognak veszni az egyesítéstől?2017. febr. 6. 19:46
1/6 anonim válasza:
Elveszik.
Csak azt a partíciót formázd, amire rakod, nem kell törölni a partíciókat.
2/6 A kérdező kommentje:
De venni szeretnék külön egy 120gb-os SSD-t a rendszernek, ezért szeretném a másikat vissza egyberakni a saját holmiknak :D Akkor ne tegyem? Elvesznek a mostaniak? :/
2017. febr. 6. 19:49
3/6 anonim válasza:
Akkor nem kell formázni, csak töröld az OS partíciót és növeld meg a másikat, hogy elfoglalja a szabad helyet.
4/6 A kérdező kommentje:
És így akkor visszanyeri az eredeti méretét az SSD, megmaradnak rajta a cuccok, a másik SSD-re meg tehetem az op. rendszert?
2017. febr. 6. 20:13
5/6 anonim válasza:
Igen, visoznt ehhez valószínűleg egy 3rd party particionáló alkalmazás kell. Ha jól tudom a Windows csak úgy tudja növelni a partíció méretét, ha az üres hely a növelendő partíció után van.
Ha jól sejtem az OS partíció elől van.
6/6 Hominida válasza:
Ilyen programok például az AOMEI Partition Assistant vagy az EaseUS Partition Master, Ezek adatvesztés nélkül átméretezik a partíciót, de az átrendezés időbe telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!