Jó vagy nem jó az alaplaphoz ez a processzor?
Sziasztok!
Van egy alaplapom (GIGABYTE GA-VM900M rev2), és ehhez vettem egy új processzort. Az üzletben mutattam az alaplapról képet, amin a típusa is látszódott, hogy ehhez keresek procit. Az eladó valamilyen oldalt megtekintve adott egy procit, hogy "ezt támogatja" (a proci Intel core2 quad q9400), viszont a gépbe betéve a kijelző be se villan. Olvastam neten, hogy ezt okozhatja a régi BIOS is, ezért 1 napos tanulmányozás után sikerült lefrissítenem a BIOS-t is, így most a legfrissebb van rajta (FD verzió). Természetesen ezután is sötét képernyő fogadott. A gép bekapcsolódik, meg minden, csak nem indul el (nincs meg pl: az egy rövid hangjelzés sem, ami jelzi a normális indulását). Ezután olvasgattam több helyen is, hogy a proci csak olyan alaplapokon fut, ami támogatja az 1333-as FDA-t(?).
A kérdésem az lenne, hogy jól olvastam több helyen, és valóban nem támogatja az alaplap ezt a procit, vagy csak én csinálok valamit rosszul?
Mert ha nem támogatja, akkor visszaviszem kicseréltetni...
Oké értem, tehát egyáltalán nem érné meg a csere. :)
Köszönöm a segítséget még egyszer is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!