Megéri gamer laptopot 3 évi részletfizetésre venni?
# 8/11
nah pont hogy nem csak a logot fizeted meg ennél a laptopnál. Nem egy mekintos poshadt almás márkáról van szó ha nem egy jó anyag használattal készült laptopokhoz viszonyítva erős hardvert és kitűnő hűtés megoldással látták el . Úgy hogy azért az asus rog az megszokta érni az árát .
Figyuzzatok, mások is vannak, akik ennyiért dolgoznak. Pláne, ha hozzám hasonlóan síma érettségi a legmagasabb végzettségük, és a szakmájuk nem igazán keresett. Mellesleg a külföldre jövésnél nekem a jobb fizetés csak a másodlagos szempont volt, elsősorban egyéb otthoni dolgokból lett elegem. De megsúgom, hogy itt létezik olyan, hogy vakációpénz, és esetenként az ember adóvisszatérítéskor elég szép summát akaszthat le. De ez nem az a topik.
Ahogy fentebb leírtam, azért nem gépet akarok venni, mert egy kis szobát bérlek, ami így is eléggé be van tömve, és ez jópár évig nem is fog változni, ha el is költözöm máshova, az ottani szoba sem valószínű, hogy sokkal nagyobb lesz.
Ja, és ahogy szintén írtam, emachines laptopom van, 7 éve vettem kb. 300€-ért, legolcsóbbként a Media Marktban. És ahogy nézem, nem sok jót írnak erről a márkáról, de akkor nem ez érdekelt, hanem hogy legyen valami. Most viszont úgy vagyok vele, hogy ha veszek másikat, akkor az tudjon is valamit, és nem árt, ha játékra is jó. Konzolt nem vennék egyrészt ugyanazon ok miatt, amiért gépet sem, másrészt pedig akkora játékfanatikus azért nem vagyok, hogy kizárólag erre készült masinát szerváljak be, egyszerűen csak néha-néha rámjön a játszhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!