Részletfizetésre szeretnék egy laptopot vásárolni a media marktban, de ami nekem kellene nem található meg az üzletben. Ha brmegyek az üzletbe ott megrendelnék-e nekem a laptopot és úgy meg tudnám-e venni részletre?
Nem. Két dolog miatt.
Az egyik az, hogy túl nagy hálózat és ezen felül nem is laptop szaküzlet. Rendeléseket csak olyan termékre szoktak felvenni üzletek, amelyek egyébként is szerepelnek a palettán, csak éppen nincs.
A másik pedig az, hogy sem az üzlet nem ad hitelre olyan dolgot, ami nincs raktáron, sem a hitelező nem ad pénzt ilyesmire.
Értem! Köszönöm!
Csak azért gondoltam ilyenre mert a honlapjukon láttam de voltam két ületben is bent de egyikben sem volt megtalálható.
Ha a honlapjukon szerepel, akkor nagy valószínűséggel meg lehet rendelni. Bár náluk még nem próbáltam.
Most vásároltam éppen hitelre műszaki cikket, s mindenhol abba ütköztem, hogy csak raktáron lévő termékre lehet hitelt kérni (a webes rendelésnél).
Üzletekben nem jártam körbe ez után érdeklődve. Ott lehet mások a feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!