Megéri gamer laptopot 3 évi részletfizetésre venni?
1. mennyi az össz értéke a notinak
2. mennyit kell havonta fizetned.
3. pontos notebook név.
Megérni nem éri meg a lakás hitelen kívül semmi más részlet fizetés, mert azt a 20-25 milliót nem rántja ki a többség a farzsebéből.
Ahogy írták asztali jobb, de ha 3 évre akarsz részletet fizetni, akkor gondolom nincs így nélad 150 ezer, vagy egybe vennéd a notit.
Szerintem nem éri meg, de ha nincs pénzed rendes asztalira akkor marad ez.
6:
Hollandban élek. Átlagban 900-1000 euro a havi jövedelmem. Több, mint a fele elmegy lakbérre meg élelemre. 7 éve vettem egy emachines laptopot úgy 300 euróért a Media Marktban, ez volt a legolcsóbb, akkor azt néztem, hogy minél alacsonyabb áron jussak hozzá. Már elég sok gond van vele, szerintem idő kérdése, hogy mikor adja meg magát. Mivel szobát bérlek -és ez még egy pár évig tuti így lesz- nem igazán tartanám praktikusnak asztali gépet venni, hely szűke miatt.
Kérdéseidre a válaszok:
1: Eredeti értéke 989,10 euro. Ha a 3 éves részletfizetést választom, akkor ebből 1.164,60 euro lesz.
2: Havonta 32,35-öt kell perkálni. Efölé nem igazán mennék.
3:ASUS ROG Strix GL553VW-FY089T
Ezt is a Media Marktban venném, ha ez fontos.
7: Még ezt nézegettem, de utánaolvasás után arra következtetek, hogy nem vinne minden játékot megfelelően:
Szerintem ennél olcsóbban nem nagyon találnék játékra való laptopot, meg nem is lenne érdemes, mert ugye van az a mondás az olcsó hússal meg a híg lével. Vagy tévedek?
a gtx960m az kb gtx 750ti szint asztali gépeknél, ez már most mediumra is éppen elég. Mire lejár a 3 év már low-ra max ha jó lesz. Viszont ennyi pénzért 970-et nem adnak sajnos.
Ez ilyen dolog, a notebooknál kis helyre kell belezsúfolni sok mindent, ezért drágább.
Nem vészes az a rog se, amit kinéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!